E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μπύρα φέρνει... Σεξ!

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Βγαίνεις σε ένα μπαράκι με την γκόμενα που έριξες στο Facebook και θέλεις να ξέρεις αν η βραδιά θα τελειώσει με σ$ξ; Είναι απλό! Δες πόση μπύρα θα πιει.

Οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) που... τραβάνε τη μπύρα, έχουν πάνω από 60% πιθανότητες να κάνουν σ$ξ από το πρώτο ραντεβού, όπως αποδεικνύει η στατιστική. 

Αυτό ισχύει και για τα στρέιτ και για τα g@y ζευγάρια, σύμφωνα με τον Christian Rudder, έναν απόφοιτο του Harvard ο οποίος έχει το dating website OKCupid. 
Αφού ανέλυσε τα προφίλ και τους διαλόγους εκατομμυρίων χρηστών, ο Rudder διαπίστωσε ότι η ένδειξη για το αν πίνουν μπύρα, ήταν η πιο ασφαλής για το ερώτημα αν τα άτομα αυτά κάνουν εύκολα περιστασιακό σ$ξ. 
Παράλληλα, από τα ευρήματα ανακάλυψε ότι η καταφατική απάντηση σε μία από τις παρακάτω τρεις ερωτήσεις, δείχνει ότι το άτομο που θα πει ναι, ενδιαφέρεται να κάνει μακροχρόνια σχέση. 
1.Δεν θα είχε πλάκα να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε να ζήσουμε σε μια βάρκα; 2.Σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου; 3.Εχεις ταξιδέψει ποτέ χωρίς συντροφιά σε μια ξένη χώρα; 
Αλλο ένα εύρημα, ήταν ότι οι γυναίκες με... πιασίματα ενδιαφέρονται περισσότερο για το σ$ξ και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απ’ ότι οι αδύνατες. 
Τέλος, ανακάλυψε ότι οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τη γυμναστική αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία για να έρθουν σε οργασμό απ’ ότι εκείνες που γυμνάζονται. 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger