E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 8 Νοεμβριου 2012

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Ανοίγει ο δρόμος για να προχωρήσεις πάρα πολλά πράγματα, φίλε Κριέ, που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Θα λες τα πράγματα με το όνομά τους και θα ξέρεις τι ζητάς. Μπορείς να περάσεις το βράδυ σου χαλαρά, κάνοντας τα σχέδιά σου για το μέλλον και αφιερώνοντας χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Κριός, φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και προπάντων μην νευριάζεις. Αν σε έχει κουράσει η μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, αφού εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει αυτό που προσμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, και μετά προχωράς στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Πρέπει να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μείνεις πιστός στην τήρησή του. Στα οικονομικά, πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.






Ταύρος
21/4-20/5
Κάποια γεγονότα και ειδήσεις, αγαπητέ Ταύρε, θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς και θα αποκτήσεις προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Κάποια σχέδια που ήταν σε εκκρεμότητα, θα δρομολογηθούν και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες, καθώς θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση, φίλε Ταύρε, θα σου εξασφαλίσουν απόψε μία βραδιά ιδανική ερωτικά, για σένα και το σύντροφό σου. Και αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μην το βάζεις κάτω, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει αυτό το διάστημα η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, ακόμα κι αν δεν βρεις το άλλο σου μισό, σίγουρα κάποιο άτομο θα σε γοητεύσει και θα θελήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα, που παραμένουν ακόμη σε στασιμότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη να σε επηρεάζει αρνητικά όμως, δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα λύσεις. Φρόντισε λοιπόν να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα συνεχίζονται.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις της Σελήνης και του Ερμή με τον Κρόνο. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις και προσπάθησε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα προκύψουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Πρέπει να προσέχεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες μεταξύ σας σήμερα θα είναι ευαίσθητες. Σε εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η θέση της Αφροδίτης στο φιλικό Ζυγό, σου χαρίζει εύνοια και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Δίδυμε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις, σε κάτι που αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που κάνεις και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.





Καρκίνος
22/6-22/7

Τη σημερινή Πέμπτη θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αγαπητέ Καρκίνε, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην παρασυρθείς σε λάθη, που αργότερα θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οι προθέσεις σου είναι τόσο καλές, που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς και αναζητάς μία μόνιμη σχέση, την περίοδο αυτή ευνοούνται τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες. Αποκάλυψε τον αισθησιασμό σου και τρέλανε τους πάντες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, μπορεί να ανταμειφθείς γενναιόδωρα, αν βέβαια βρεις τον χρόνο να εκφράσεις την φαντασία και τα όνειρά σου. Δυστυχώς, συνήθως καταναλώνεσαι στις υποχρεώσεις και τα τρεχάματα που έχεις. Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Πέμπτη, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και να επηρεάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Λέων, ίσως να προκύψουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην φέρνεις στο σπίτι τον εκνευρισμό σου από άλλες καταστάσεις. Αν αυτό το διάστημα είσαι χωρίς ερωτική παρέα, κινήσου με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο και σίγουρα θα προκύψει μία επικοινωνία και μία συνάντηση, που θα σου δώσουν απίστευτη ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, φίλε Λέων. Στα οικονομικά σου δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, νοιώθεις έντονο εκνευρισμό, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε την ένταση, γιατί ίσως οδηγηθείς σε κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και μην παρεκκλίνεις για κανέναν λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, φίλε Παρθένε. Η ημέρα όμως θα φέρει ερωτική εύνοια και σε σένα που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο να σε πλησιάσει και να σου δείξει τις προθέσεις του… Που ξέρεις, ίσως να είναι αυτό που πάντα περίμενες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα γίνουν κάποιες θετικές αλλαγές στη δουλειά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον, αν πρώτα δεν βεβαιωθείς για την πορεία τους. Στα οικονομικά σου, οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν και αποδίδουν και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Προσπάθησε να δεις πιο πρακτικά τα θέματα που σε απασχολούν και μην κολλάς στις λεπτομέρειες, που δεν έχουν καμία σημασία. Ένα άτομο από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα ζητήσει την βοήθειά σου και οφείλεις να την προσφέρεις, όσο πιεσμένος και αν νιώθεις χρονικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και δείξε μεγαλύτερο αυθορμητισμό. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, με την καλή διάθεση που έχεις και με την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, θα έλκεις ερωτικά αυτούς που θέλεις, σαν μαγνήτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα στη δουλειά σου αυτήν την Πέμπτη. Επίσης, μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα. Οι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια στην πορεία σου και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς σου στόχους. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα και η διευθέτησή τους. Μείνε εγκρατής και προσγειωμένος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ, θα παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά σου τους αποτρέπει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η μέρα θα κυλήσει καλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Σκορπιός. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά τις προτάσεις που θα σου κάνουν. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές, που θέλεις να κάνεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, αγαπητέ Τοξότη, και οι πλανήτες θα βάλουν το χεράκι τους για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μη φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι κι αν ακούσεις, και βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Θα δεις ότι έρχονται πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Τοξότης, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, σε περιμένει κάτι απρόσμενα ευχάριστο, που θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα έχεις έντονο άγχος, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, αγαπητέ Αιγόκερε. Με τις θετικές όψεις που πραγματοποιούν η Σελήνη και ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από το ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμάσου για μια σειρά από θετικές αλλαγές. Θα δεχτείς προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Σκέψου τις καλά και συζήτησέ τες με άτομα που εμπιστεύεσαι και μετά πάρε τις ανάλογες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, μπορείς να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Μην δίνεις αναβολές και ξεκαθάρισε τις καταστάσεις μια και καλή, ώστε να ηρεμήσεις και εσύ, αλλά και ο σύντροφος σου. Αν ακόμη είσαι σε περίοδο μοναξιάς, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί κι εσύ να κουνήσεις λίγο το δαχτυλάκι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Αιγόκερε, ό,τι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Υδροχόε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Κι αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα που θα σου φέρουν, εξέτασε όλα τα δεδομένα και ζήτα την συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν καν το καταλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, αν είσαι Υδροχόος, μην κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου. Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη και την Αφροδίτη στο Ζυγό, το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα θετικό. Ακόμα και αν είσαι μόνος σου, η διάθεσή σου είναι τόσο ευχάριστη και αυθόρμητη, που μπορείς να πλησιάσεις και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις ‘‘στο μάτι’’.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, φίλε Υδροχόε. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις, που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και μετά να ασχοληθείς με το πώς θα πραγματοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Πρόσεξε να μην προβείς σε άλλες περιττές αγορές.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή, αγαπητέ Ιχθύ, κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Φρόντισε να ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και οι οποίες είναι πάρα πολλές. Με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, παραμονεύουν αντιπαραθέσεις, γι’ αυτό καλύτερα να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ανήκεις στα ζώδια που δίνουν στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, φίλε Ιχθύ, και με την υπομονή σου, του συμπαραστέκεσαι σε δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να περνάει. Αυτές σου οι ικανότητες, σήμερα θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν περισσότερο. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, φρόντισε να περάσεις το βράδυ σου με φίλους και γνωστούς. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε γοητεύσει και να δώσει άλλη χροιά στην μονότονη, κατά τα άλλα, καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η ημέρα είναι καλή για να διευθετήσεις υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω, λόγω εμποδίων και καθυστερήσεων, που δεν ήταν στο χέρι σου να ελέγξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger