E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτο! Προπονητης απολυθηκε τρεις φορες σε τρεις μηνες απο την ιδια ομαδα

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012


Αυτό που γίνεται φέτος με τον Τσάνκο Τσβετάνοφ δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Ο Βούλγαρος προπονητής απολύθηκε σήμερα από την τεχνική ηγεσία της Έταρ Βέλικο Τάρνοβο για τρίτη φορά από την έναρξη της τρέχουσας περιόδου!

Ο 42χρονος Τσβετάνοφ είχε δει για πρώτη φορά την πόρτα της εξόδου τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα και στη συνέχεια τον Σεπτέμβριο, μετά το εντός έδρας 0-1 από τη «νεοφώτιστη» Πίριν Γκότσε Ντέλτσεφ.

Και τις δύο φορές, όμως, οι αντιδράσεις των οπαδών της Έταρ είχαν αποτέλεσμα και ο Τσβετάνοφ επέστρεψε, καθώς ο 40 φορές διεθνής και μέλος της αποστολής της εθνικής Βουλγαρίας που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Μουντιάλ του 1994, είναι ο αγαπημένος των φιλάθλων της ομάδας.

Αυτό συνέβη επειδή όταν ανέλαβε για πρώτη φορά τα «ηνία» της Έταρ, τον Ιανουάριο του 2012, την οδήγησε στα «μεγάλα σαλόνια» ύστερα από 14 χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες.

Ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι ο Τσβετάνοφ είδε την «πόρτα της εξόδου», εξαιτίας «μιας σειράς δηλώσεων κατά του Τούρκου ιδιοκτήτη, Φεϊζί Ιλχανλί, και ενεργειών που υπονομεύουν το πρεστίζ του συλλόγου».

Τον Σεπτέμβριο, ο Ιλχανλί κατηγόρησε τον Τσβετάνοφ για εμπλοκή σε «στήσιμο» αγώνων, ενώ οι εισαγγελικές αρχές έχουν ανοίξει έρευνα για ύποπτες αναμετρήσεις. Από την πλευρά του, ο Τσβετάνοφ αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση.

Η Έταρ στέφθηκε πρωταθλήτρια Βουλγαρίας το 1991 και είχε πέντε παίκτες στην αποστολή της εθνικής στο Μουντιάλ του 1994, ωστόσο τώρα είναι προτελευταία στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger