E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ - 13χρονη κοπελα βιντεοσκοπησε την αποπειρα αυτοκτονιας της στο YouTube

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012


Στον απόηχο της τραγικής είδησης της 15χρονης από την Κηφισιά που έβαλε τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών άλλη μια είδηση σοκάρει το πανελλήνιο με μια 13 χρονη που προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει την αυτοκτονία της.
Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε 13χρονο κορίτσι, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών προσπάθησε να αυτοκτονήσει βιντεοσκοπώντας παράλληλα τη διαδικασία.
Στην υποδιεύθυνση είχε αποσταλεί το απόγευμα της Παρασκευής, e-mail μέσω ηλεκτρονικής θυρίδας του FBI, για την ύπαρξη σχετικού βίντεο στο Youtube. Αξιοποιώντας όλα τα μέσα που είχε στη διάθεσή της η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει το γεωγραφικό στίγμα εντός της περιοχής της Αττικής. Σε συνεργασία με αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, η ανήλικη βρέθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ της παρέχεται η απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη.
Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με το 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr και να ενημερώνουν για παρόμοια περιστατικά.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger