E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σεξ στα αποδυτηρια του Καμπ Νου ο Ροναλντο

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Aποκαλυπτικό είναι το νέο βιβλίο που γράφτηκε για τη Μπαρτσελόνα. Το βιβλίο που γράφτηκε από δημοσιογράφο έχει τίτλο «Πίσω από τις κλειστές πόρτες» και αναφέρεται στα 113 χρόνια της ομάδας αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες. Ένα σημαντικό μέρος του έργου αναφέρεται και στον Ρονάλντο και την παραμονή του στην ομάδα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας ένα «πιπεράτο» περιστατικό.

Όταν, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος ήταν 20 ετών, έφυγε από το γήπεδο για να πάει για φαγητό με δύο κοπέλες και στη συνέχεια επέστρεψε για να τις ξεναγήσει στους χώρους του γηπέδου.

Το απόσπασμα συνεχίζει: «Βλέποντας ότι οι παίκτες είχαν φύγει, ο φύλακας του γηπέδου ανησύχησε και πήγε να δει μήπως ο Ρονάλντο είχε κάποιο πρόβλημα. Το πάρκινγκ ήταν άδειο. Θεωρώντας ότι ο παίκτης είχε μπει στο γήπεδο για να δείξει στις δύο κοπέλες τα αποδυτήρια, βρέθηκε προ μεγάλης έκπληξης βλέποντας και τους τρεις να κάνουν σεξ στον καναπέ».

Παρόλα αυτά, ο τότε πρόεδρος του συλλόγου, Τζόζεπ Νούνιες, δεν έδειξε να εκπλήσσεται. Αντίθετα, εξήγησε ότι κατανοεί τη συμπεριφορά του παίκτη:

«Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ένα αγόρι 20 ετών που θέλει να περνά καλά;»


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger