E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Χαστουκισε δημοσιως γνωστο ηθοποιο επειδη την απατουσε!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012


Το φυσάει και δεν κρυώνει πασίγνωστος ελλαδίτης ηθοποιός όταν πριν από λίγες μέρες.... βρέθηκε γυναίκα να τον χαστουκίσει δημόσια και μάλιστα από κύπρια που εδώ και μερικούς μήνες διατηρούσε σχέση μαζί της...Ο γνωστός ηθοποιός, ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και... εραστής πολλών καρατίων, φαίνεται πως βρήκε τον... διάολο του όταν κύπρια φοιτήτρια με την οποία και διατηρούσε εδώ και μήνες δεσμό μαζί της, τον τσάκωσε στο Κολωνάκι να νταλαβερίζεται με άλλη γυναίκα. Το όλο περιστατικό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy έφτασε στα αυτιά μας όταν η ίδια η φοιτήτρια - από εκδίκηση και μόνο - το διέδωσε παντού αφού δεν περίμενε με τίποτα οι υποσχέσεις που εκείνος της έδινε να έχουν αυτή την κατάληξη. 

Ο ηθοποιός, που έχει παίξει σε δυνατά τηλεοπτικά σίριαλ, την γνώρισε σε μία από τις θεατρικές πρεμιέρες του, όταν εκείνη πήγε στο καμαρίνι με δύο φίλες της για να του συγχαρεί και να βγάλει φωτογραφίες μαζί του. 

Η πρώτη τους επικοινωνία ήταν μέσω facebook ενώ δεν άργησε να έρθει και η πρώτη συνάντηση τους στο διαμέρισμα που εκείνη μένει στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί, πως το καλοκαίρι που εκείνη άφησε την Αθήνα, για να κάνει διακοπές στην πατρίδα της, στην Κύπρο, εκείνος ήρθε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο νησί της Αφροδίτης προκειμένου να μείνει σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων της Λευκωσίας και να συναντιούνται κρυφά... Πριν μερικές μέρες όμως, η εικόνα που αντίκρισε η κύπρια και άκρως σέξι φοιτήτρια την έκανε έξω φρενών αφού τον τσάκωσε να φιλιέται με άλλη στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι. Εκείνη δεν άντεξε.. αφού οι ψύλοι στα αυτιά της είχαν μπει από καιρό και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το... απρόσμενο χαστούκι.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger