E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012



ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Τα γεγονότα τον τελευταίο καιρό, είναι πολλά και  τρέχουν πολύ γρήγορα. Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει.
Αφορμή για το σημερινό σχόλιο, μου έδωσε το βίντεο που είδα ξανά από την ομιλία του σημερινού πρωθυπουργού και τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εκφώνησε μπροστά στις κάμερες την 27η Οκτωβρίου του 2011 για την επέτειο της εθνικής μας γιορτής.
Στο τέλος θα σας παραθέσω το λινκ και σας παρακαλώ να το δείτε, για να καταλάβετε τι σημαίνει Σαμαράς και τι σημαίνει να πουλάς τα πάντα, ακόμη και την συνείδησή σου προκειμένου να καθέξεις αξιώματα, γιατί είναι γνωστό το πόσο ο Σαμαράς ήθελε να καταλάβει την θέση που κατέχει σήμερα.
Αυτά λοιπόν για τα οποία κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση του προδότη Παπανδρέου, όχι απλώς τα κάνει και ο ίδιος, αλλά τα αναβίβασε στον υπερθετικό βαθμό. Το μήνυμά του τότε ήταν καθαρά αντιμνημονιακό και καυστικό για την τότε κυβέρνηση. Μας λέει λοιπόν ότι οι τότε επίσημες εκθέσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τον δικαίωναν και αφού τον δικαίωναν λοιπόν γαι την τότε πολιτική του, γιατί ανέκρουσε πρύμνα και γύρισε 180 μοίρες την πορεία του, όταν έγινε πρωθυπουργός? Πότε έλεγε την αλήθεια και πότε είχε δίκηο? Αν τότε είχε δίκηο λοιπόν και τώρα γύρισε εντελώς αντίθετα, είναι ανίκανος για την θέση που κατέχει, γιατί τότε έλεγε την αλήθεια και τώρα ενσυνείδητα λοιπόν μας κοροϊδεύει και μας οδηγεί στην εξαθλίωση και την καταστροφή, αν πάλι τότε έλεγε ψέματα και έχει τώρα δίκηο, για την πολιτική που ακολουθεί, πάλι είναι ανίκανος, για τα ψέματα που έλεγε, (αφού ο τότε πρωθυπουργός ακολουθούσε σωστή πολιτική), προκειμένου να προσεταιρισθεί την εξουσία που τόσο πολύ ποθούσε.
Έλεγε τότε, ότι για να υπάρξει ανάκαμψη, πρέπει να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης και να σταματήσουν οι αβάσταχτες φοροεπιδρομές και οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Υποσχόταν δε προεκλογικά, ότι δεν θα γίνουν άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Και τώρα για να φανεί συνεπής στους προστάτες του και να κρατήσει την θέση του, εν΄όψει των διαροών που είναι εμφανέστατες για την ψήφιση των επώδυνων μέτρων, ετοιμάζεται να τα φέρει στη Βουλή, όλα σαν ένα άρθρο και να ψηφισθούν από την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών και όχι από την πλειοψηφία του ημίσεως του συνόλου των. Άλλο πάλι και αυτό και ελπίζω να μην του κάνουν την χάρη να αποχωρήσουν από την αίθουσα οι αντιμνημονιακοί και να έχουμε μία διαστρέβλωση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και του αποτελέσματος.
Αυτόν τον καιρό βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο της νεότερης ιστορίας μας και κρίνεται όχι μόνο το μέλλον των παιδιών μας, αλλά πολλών γενεών ακόμη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραμματισμούς και οι λύσεις υπάρχουν, αλλά αυτό που δεν υπάρχει, είναι ένας πολιτικός που να έχει πατριωτική συνείδηση και να δώσει προτεραιόπτητα στο συμφέρον της χώρας και του λαού της και όχι σε αυτό των δανειστών μας και στο προσωπικό του.

Να αναφερθώ και λίγο στους ανεκδιήγητους Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου.
Υπουργοί οικονομικών διετέλεσαν και οι δύο και μάλιστα ο πρώτος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με υπερεξουσίες. Έρχονται λοιπόν και μας λένε αυτά τα παιδαριώδη περί της επίμαχης λίστας Λαγκάρντ και απορώ γιατί είναι ακόμη ελεύθεροι και δεν είναι παρέα με τον Άκη. Υπεύθυνος υπουργός να λέει ότι χάθηκε το προτότυπο cd και δεν ξέρει που είναι και ο άλλος να έχει στην κατοχή του το αντίγραφο περισσσότερο από ένα χρόνο και να αξιωθεί να το παραδώσει στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε.
Είναι ντροπή τους και θα έπρεπε αν είχαν έστω και λίγο φιλότιμο να εξαφανισθούν από το προσκήνιο και όχι να εμφανίζονται και να κάνουν δηλώσεις, ειδικά δε ο Βενιζέλος είναι και πολύ προκλητικός και πολλές φορές επιθετικός, αλλά βρήκαν και τα κάνουν γιατί δεν βρέθηκε ακόμη κάποιος να τους βάλει στην θέση τους, αντίθετα η....... αδέκαστη δικαιοσύνη, για άλλη μια φορά έκανε το καθήκον της και συνέλαβε για να δικάσει με την διαδικασία του αυτόφωρου μάλιστα, τον δημοσιογράφο που δημοσίευσε την περίφημη λίστα.
Ο δε επικεφαλής της κυβέρνησης και ο υπουργός του επί των οικονομικών, δεν ξέρουν, δεν άκουσαν τίποτα και τηρούν σιγήν ιχθύος.
Αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών είναι, ότι γίναμε ακόμη μία φορά ρεζίλι διεθνώς. Για μέρες ασχολούνται τα διεθνή ΜΜΕ με την κατάντια μας, γιατί για κατάντια πρόκειται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, παλαιότερα τα ΜΜΕ του εξωτερικού, είχαν αποκαλέσει το ΠΑΣΟΚ ως το κόμμα της διαφθοράς και τον τότε πρόεδρο και ιδρυτή του σαν τον πρωθυπουργό που λεηλάτησε την Ελλάδα. Για όσους αμφιβάλλουν να μου ζητήσουν να τους δείξω τα τότε αποκόμματα των εφημερίδων.
Σας παραθέτω λοιπόν το βίντεο για να το δείτε και να κρίνετε μόνοι σας.





IOANNHS MENGOS
Marthabräustr. 8
82256 Fürstenfeldbruck
Deutschland

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger