E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΦΥΛΑΚΗ 30 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 17ΧΡΟΝΟ, ΜΕ... ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Από το... τηλέφωνο θέλησε να μάθει για έναν 17χρονο που εισήχθη με μηνιγγίτιδα ένας γιατρός στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας , που την ώρα του περιστατικού δεν ήταν στη θέση του με αποτέλεσμα τον θάνατο του μαθητή!
Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2005 και οι μνήμες «ζωντάνεψαν» στο δικαστήριο, το οποίο επέβαλε «καμπάνα» στον γιατρό.
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν μία ειδικευόμενη. Εκείνη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιατρό Κ.Π., ο οποίος προσπάθησε να κάνει διάγνωση μέσω... τηλεφώνου και το περιστατικό υποτιμήθηκε.
Η υγεία του νεαρού μαθητή άρχισε να επιβαρύνεται και, όταν ο γιατρός πήγε στο νοσοκομείο, η μηνιγγίτιδα είχε ήδη αρχίσει να καλπάζει... Το παιδί αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου όμως κατέληξε τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.
Τραγικές φιγούρες στη δίκη οι συγγενείς του άτυχου παιδιού, που κατέθεσαν για τις κρίσιμες ώρες που περίμεναν στο Νοσοκομείο μέχρι να εμφανιστεί ο γιατρός, ο οποίος τιμωρήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πατρών με ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή.

http://makeleio.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. 30 μήνες με αναστολή για κάτι που πρακτικά είναι φόνος. Να χαρώ την Ελληνική δικαιοσύνη. Τώρα τι ποινή θα έπερνε αν το παιδί ήταν γυιός κάποιου δικαστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger