E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

To sex tape του Kanye West θα σε κανει να κοκκινισεις απο ντροπη

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012



Πλέον τον Kanye West και την αγαπημένη του Kim Kardashian δεν θα τους ενώνουν μονάχα τα ακριβά ρούχα, τα διαμάντια και τα εκατομμύρια στην τράπεζα. Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά απ' ότι η Kim τουλάχιστον μπορεί να φανταζόταν: Το αγόρι της έχει το δικό του sex video.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του RadarOnline.com υπάρχει μία 20λεπτη σπιτικότατη ροζ ταινία με πρωταγωνιστή τον West και μία (ναι μόνο μία, συγνώμη για την απογοήτευση) γυναίκα που είναι φτυστή η Kim (αλλά που βέβαια δεν είναι η ίδια).

Να και καρέ από το video για να μας πιστέψετε.



Όπως φαίνεται έχει γυριστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου και στην αρχή η hot αγνώστου ταυτότητας ζουμερή παρτενέρ δηλώνει μπροστά στην κάμερα ότι είναι παντρεμένη, άνω των 18 ετών και η "κινηματογράφηση" γίνεται με την συγκατάθεσή της.

Φροντίζει να ενημερώσει το κοινό πως "ο άντρας μου και εγώ δεν κάνουμε πλέον σεξ...και γι αυτό είμαι εδώ".

Και εκεί είναι που παίρνει το ρόλο στα χέρια του ο Kanye και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δώσει σε αυτή την άμοιρη γυναίκα μερικά λεπτά χαράς που θα θυμάται για όλη της τη ζωή.

Δεν υπάρχουν φιλιά, αγκαλίτσες και γλυκόλογα, παρά μόνο ευφάνταστες στάσεις.

Όπως είναι φυσικό πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν δείξει ενδιαφέρον να την κυκλοφορήσουν και όπως είναι επίσης φυσικός ο 35χρονος ράπερ κοντεύει να φάει τα bling blings του από το κακό του. Εκτός βέβαια αν αποφασίσει να το κάνει και αυτό τραγούδι.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger