E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φρ. Ολαντ: Καμια χωρα δεν θα γλιτωσει απο την κριση

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ο γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι καθήκον του είναι να πει την αλήθεια στους Γάλλους


Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε την Παρασκευή ότι το καθήκον του είναι να πει την αλήθεια στους Γάλλους, η οποία αλήθεια είναι ότι η σημερινή οικονομική κρίση είναι «εξαιρετικής σοβαρότητας» και δεν θα γλιτώσει απ' αυτήν καμία χώρα.


«Το καθήκον μου είναι να πω την αλήθεια στους Γάλλους. Βρισκόμαστε ενώπιον μιας κρίσης εξαιρετικής σοβαρότητας, μιας μακράς κρίσης, η οποία διαρκεί ήδη περισσότερα από τέσσερα χρόνια και από την οποία καμία από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις, ακόμη και τις αναδυόμενες, δεν είναι δυνατό εφεξής να γλιτώσει», δήλωσε σε ομιλία του στο Σαλόν-εν-Σαμπάν, στην ανατολική Γαλλία.

«Η ανάπτυξη επιβραδύνεται παντού και οι τιμές των πρώτων υλών, των δημητριακών λόγω επίσης κλιματικών αιτιών, όπως και κερδοσκοπικών, αλλά και του πετρελαίου» αυξάνονται σημαντικά, σημείωσε ο γάλλος πρόεδρος.

«Δεν θα επανέλθω στις χθεσινές και τις προχθεσινές ευθύνες», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην πολιτική του δεξιού προκατόχου του Νικολά Σαρκοζί.

«Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για να κρίνουμε το παρελθόν, αλλά μόνον για να δράσουμε ήδη από σήμερα ώστε να προετοιμάσουμε το μέλλον», επέμεινε ο Ολάντ, υπογραμμίζοντας ότι πήρε τα ηνία της χώρας τον Μάιο «έχοντας απόλυτη επίγνωση της υπόθεσης».

You.gr 8.000 προϊόντα τεχνολογίας. Δωρεάν αντικαταβολή, πάνω από 300 σημεία πώλησης! Κάντε Click Εδώ

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger