E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι Ταλιμπαν απειλουν ευθεως τη ζωη του χειριστη Απατσι πριγκιπα Χαρι

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012



Ό,τι μπορούν για να συλλάβουν ή και να σκοτώσουν το Χάρι θα κάνουν οι Ταλιμπάν, εκπρόσωπος των οποίων περιέγραψε το Βρετανό πρίγκιπα ως «πρωταρχικό στόχο τεράστιας αξίας».

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που προβλήθηκε χτες, ο Ζαμπιουλάχ Μουτζαχίντ, εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, ανέφερε ότι «οποιοσδήποτε κι αν πολεμά στη χώρα μας στο πλευρό των ΗΠΑ είναι εχθρός μας και θα του επιτεθούμε. Ο πρίγκιπας Χάρι ήρθε στο Αφγανιστάν και για εμάς είναι πρωταρχικός στόχος. Θα προσπαθήσουμε να τον συλλάβουμε».

Ο Μουτζαχίντ τόνισε ότι «επειδή είναι πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι είναι σίγουρο ότι θα μας έχει στο στόχαστρο. Αν δεν καταφέρουμε να τον συλλάβουμε, θα τον βάλουμε κι εμείς στο στόχαστρο. Οι Ταλιμπάν θα κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια να συλλάβουν ή να σκοτώσουν τον πρίγκιπα Χάρι».

Ο 27χρονος πρίγκιπας έφτασε την περασμένη Παρασκευή στο Αφγανιστάν, για να υπηρετήσει τη δεύτερη θητεία του εκεί, αυτή τη φορά ως πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι. Την πρώτη φορά που πήγε στη χώρα, πριν από 4,5 χρόνια, υποτίθεται ότι η ταυτότητά του ήταν μυστική, μετά από την αποκάλυψη όμως διεθνών μίντια ότι ο πρίγκιπας υπηρετεί στο Αφγανιστάν, το παλάτι αποφάσισε να επιστρέψει νωρίτερα από το προκαθορισμένο για λόγους ασφαλείας.

http://www.iefimerida.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger