E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Ριανα στελνει προστυχα SMS στον Ρομπερτ Πατινσον

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012


Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Πάτινσον αποφάσισε να αρχίσει να μιλάει ξανά με την Στιούαρτ, μετά από ένα τηλεφώνημα διάρκειας μιας ώρας που είχαν. Αλλά αυτό που έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι αν θα ενδώσει στην πολιορκία της Ριάνα.



Μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να μείνει ελεύθερος για πολύ ο Ρόμπερτ Πάτινσον, από την στιγμή που η Ριάνα φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από τα δαχτυλά της για να του φτιάξει την διάθεση.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της πολυπλατινένιας τραγουδίστριας που επικαλείται το ΟΚ « Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε τελετές απονομής βραβείων. Η Ριάνα τον θεωρεί χαριτωμένο, αλλά δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ τους, αφού είχε σχέση με την Στιούαρτ. Και η Ριρι δεν είναι από τις γυναίκες που κλέβουν τον άντρα μιας άλλης. Όταν ο Πάτινσον χώρισε, βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μυνήματα για να του φτιάξει την διάθεση. Αρχικά ο Ρομπ νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Τελικά εκείνη τον έπεισε για το ποιά είναι. Αλλά εκείνος, βαθιά στεναχωρημένος, επιμένει να της αντιστέκεται».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger