E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 29 Αυγουστου 2012

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Κριός

21/3-20/4
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, φίλε Κριέ, μια και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μη φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς, σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους και να αφήσεις τις ερωτικές αναζητήσεις για αύριο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ. Φρόντισε σήμερα να μην ασχοληθείς με ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος αλλά να συγκεντρωθείς σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και αν συνεχίσεις τις περιττές σπατάλες, μπορεί στο μέλλον να αντιμετωπίσεις πρόβλημα.







Ταύρος
21/4-20/5
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Ταύρε. Με την Σελήνη να πορεύεται στον Υδροχόο, η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Φρόντισε να ανοίξεις την καρδιά σου στα κοντινά σου άτομα και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις στα προβλήματα της καθημερινότητας να σε πανικοβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, καλό θα είναι να τα λύσεις άμεσα και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο στα καλά όσο και στα κακά. Μίλησε λοιπόν μαζί του, για να αποφορτιστείς και να ηρεμήσεις. Όσο για εσένα που παραμένεις μόνος ή μόνη, προσπάθησε να γεμίσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα, που θα πρέπει να αποδεχτείς, χωρίς περιττές κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η έντονη συναισθηματικότητα θα χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα, φίλε Δίδυμε, και ίσως από το μεσημέρι και μετά, να νοιώσεις και μια αδικαιολόγητη μελαγχολία. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, για να μη στεναχωρήσεις και τα κοντινά σου άτομα, που είναι πρόθυμα να σου αφιερώσουν το χρόνο τους, για να συζητήσεις μαζί τους τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στις συμβουλές που θα δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου το, για να του εξομολογηθείς όλα όσα σε αγχώνουν και να βάλετε από κοινού νέες βάσεις στο δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα γίνουν πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως, καλό θα είναι να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν τις αποδεχτείς.






Καρκίνος
22/6-22/7

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να προχωρούν αργά, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ενδέχεται να είχαν προκύψει με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος στο παρελθόν. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι, για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, μην κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, αλλά φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Είναι σίγουρο πως μαζί θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις. Και εσύ που δεν έχεις ακόμα μόνιμο δεσμό, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στο δρόμο σου το άτομο που αναζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό, για να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται σήμερα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αναβάλεις για λίγο κάποιες φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου, εξακολουθείς να







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, φίλε Λέοντα, και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν σήμερα το σύντροφό σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για τα αισθήματά σου. Αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις στη ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Λέων. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Η διεκδίκηση αύξησης από τους ανωτέρους σου σήμερα, έχει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.






Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Παρθένε, παρόλο που μερικές στιγμές μπορεί να νοιώθεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Γι’ αυτό, φρόντισε να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα μη πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα τα πας πάρα πολύ καλά απόψε, φίλε Παρθένε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη σου δίνει πολύ ερωτισμό και μπορείς να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε όμως να μην εκνευριστείς, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις, γιατί έχεις μπει σε μια περίοδο, που θα αρχίσουν να ισορροπούν.







Ζυγός
23/9-22/10

Αν είσαι Ζυγός, οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις με ό,τι κι αν καταπιαστείς, αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αν δεχτείς κάποιες προτάσεις, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα και μετά να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος που εμπιστεύεσαι, αφού είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν με γνώμονα το δικό σου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε λίγο τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάποιο άτομο, αν πρώτα δεν του αφήσεις το περιθώριο να σου δείξει τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και να αποφύγεις τα σημαντικά ρίσκα και τις επισφαλείς οικονομικές συναλλαγές.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα. Ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς το σύντροφό σου, γιατί αλλιώς θα έχεις λογομαχίες χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει κάτι αξιόλογο που να σε ενθουσιάσει, κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, φρόντισε να κινηθείς με εξυπνάδα και διπλωματία και να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς να προσπαθήσεις να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια που η παρουσία σου δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, μπορεί να παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την αρμονική ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να ξεσηκωθείς ερωτικά, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Καλό θα είναι να αποφύγεις άσκοπες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, φίλε Τοξότη, γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, μπορεί να προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα σου θα είναι αρκετά καλή, αν είσαι Αιγόκερως. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για τις διάφορες υποχρεώσεις σου και στο τέλος οι προσπάθειες σου θα σε ανταμείψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που μπορεί να μη σου αρέσουν. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές, τα καβγαδάκια είναι και το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν έχεις κάποια σχέση αυτό το διάστημα, η Σελήνη από τον Υδροχόο θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου, που σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, φίλε Αιγόκερε. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα, καθώς και να παρουσιάσεις στους ανωτέρους σου τα νέα σου σχέδια, που αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενο σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιό σου, που γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.







Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, προχώρα σήμερα με θάρρος στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις, αφού είναι σίγουρο ότι σύντομα θα απολαύσεις την επιτυχία που επιθυμείς. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου, ιδιαίτερα η Σελήνη, που κινείται στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να διαπρέψεις σε ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να μην εκφραστείς με απόλυτο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, που μπορείς όμως να τις αποφύγεις, αν δεν φορτίσεις το σύντροφό σου με προβλήματα, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς και να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Υδροχόε. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις και στις αγορές σου, γιατί μπορεί να βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να μην τα αφήσεις στο έλεος των ανταγωνιστών σου.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη, αγαπητέ Ιχθύ, και θα κληθείς να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη, για να μπορέσεις να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Καλό θα είναι να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Κάποια δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε ορισμένα θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Ιχθύ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργούν μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η Αφροδίτη ευνοεί κι εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, μην έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, με τις πολυποίκιλες ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα κάποια άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία άνοδος με κάποια απρόβλεπτα έσοδα ή με αναδρομικές πληρωμές.

Πηγή: myastro.gr




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger