E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πιο διασημη φουστα κοστιζε 5 ευρω!

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012


Την αποκάλυψη έκανε η ενδυματολόγος του Sex and the City, Πατρίσια Φιλντ, αποδεικνύοντας ότι τελικά το στιλ δεν είναι (μόνο) υπόθεση χρημάτων… Μα 5 ευρώ η λευκή tutu της Κάρι Μπράτσο;
Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο, η περίφημη Κάρι Μπράτσο του Sex and the City, είχε περισσότερα χρήματα χαλάσει σε ψηλοτάκουνα, τσάντες και φουστάνια από οποιαδήποτε μικρομεσαία Νεοϋορκέζα.
Όταν επενδύεις σε διάσημους σχεδιαστές, όμως, μπορείς να στριμώξεις στην εμφάνισή σου ένα ρούχο από το καλάθι χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Αρκεί να έχεις στιλ και χαρακτήρα.
Η Πατρίσια Φιλντ επιβεβαίωσε αυτό τον κανόνα αποκαλύπτοντας ότι η λευκή τούλινη φούστα που φορούσε η πρωταγωνίστρια στην θρυλική πλέον σκηνή με το λεωφορείο κόστιζε κάτι λιγότερο από 5 ευρώ!

Η μεγάλη αλήθεια ειπώθηκε στην κάμερα του Emmy TV Legends όταν η ενδυματολόγος της –κάτι παραπάνω από διάσημης- σειράς εξήγησε ότι βρήκε τη φούστα σε προσφορά μαζί με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έπεισαν μαζί τον παραγωγό Ντάρεν Σταρ να τη φορέσει στο γύρισμα.

«Πήρα τη φούστα από ένα καλάθι του Ό,τι Πάρεις 5 Δολάρια’ και την έδειξα στην Σάρα Τζέσικα. Ξετρελάθηκε και της είπα: εντάξει, ας τη δοκιμάσουμε με ένα T-shirt. Μετά έπρεπε να πείσουμε τον Darren που δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό. Και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Είχε κάτι άλλο στο μυαλό του», είπε η Πατρίσια Φιλντ για μια από τις πιο διάσημες φούστες όλων των τηλεοπτικών εποχών!

Δείτε τί λέει και για το περίφημο «Κάρι» που φορούσε η πρωταγωνίστρια στον λαιμό της για έξι ολόκληρες σεζόν της σειράς:


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger