E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 21 Αυγουστου 2012

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012


Κριός
21/3-20/4
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Κριέ, είναι λίγο περίεργη για εσένα και καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Γενικά, φρόντισε να παραμείνεις ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, ήρθε ο καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρνα μια ρομαντική Τρίτη με τον άνθρωπό σου. Εσύ, φίλε Κριέ, που είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και γιατί όχι, να ερωτευτείς…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.







Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Ταύρε, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα και στα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα και τις δικές σου επιθυμίες. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στο φιλικό σου Καρκίνο, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, ότι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις και αν υπάρχει και η κατάλληλη διάθεση. Στην αισθηματική ζωή των ελεύθερων Ταύρων κρύβονται εκπλήξεις. Πρέπει λοιπόν να είστε ανοιχτοί, για να τις υποδεχτείτε όπως τους αρμόζει. Μην κλειστείτε ακόμη μία φορά στον εαυτό σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή Τρίτη σε κάνει, αγαπητέ Δίδυμε, να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα, που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν. Ο Ερμής από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στους Διδύμους εκείνους που έχουν ερωτικές μοναξιές, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα που θα γνωρίσεις. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι και αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος, για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε κρατήσουν πίσω.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Καρκίνε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα, παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε συμπεριφορά και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που ευχαριστεί και του δύο σας, όπως ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι ή μία έξοδο με κοινούς φίλους. Εσείς οι Καρκίνοι που δεν έχετε μόνιμο δεσμό, κάντε πράγματα για εσάς, που σας ευχαριστούν. Η μοναξιά πολύ γρήγορα θα φύγει από τη ζωή σας. Να είστε αισιόδοξοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου σήμερα χρειάζεται ηρεμία. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα, λόγω της όψης που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Δία.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέοντα, η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Συνάντησε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα στη σχέση σου και να ξεκουραστείς, παρέα με τον σύντροφο σου, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα που έχουν κουράσει και τους δύο σας. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματα και τις κατακτήσεις που θα σου φέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέων, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε, χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην βγεις από τον προϋπολογισμό σου.







Παρθένος
24/8-22/9

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, για να ανακαλύψεις τα σημεία στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να διορθώσεις αυτά που σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις που θα εμφανιστούν, γιατί είναι προσωρινές. Σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου στον άνθρωπό σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Εσείς οι Παρθένοι που παραμένετε μόνοι, δώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα ίσως να είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες, που μπορεί να κρύβουν παγίδες.







Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Τρίτη σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου και πρέπει άμεσα να αλλάξουν. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις. Ο Ερμής από τον Λέοντα θα διευκολύνει τις επαφές και τις επικοινωνίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και θα δεχτείς την αγάπη και τον έρωτά του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σας είναι πολύ καλή και, με την Σελήνη από το ζώδιο σου, μπορείς να περάσεις αξέχαστα. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, ξαναβρείτε καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση και θα δείτε ότι οι κατακτήσεις παραμονεύουν στην γωνία!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, ασχολήσου αποτελεσματικά με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τώρα τις βάσεις και μην αφήνεις κάποιες διφορούμενες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο δείχνουν και χρειάζονται περισσότερη σκέψη και ανάλυση.






Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν μικρότερα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις πιο εύκολα. Δείξε την αγάπη σου στο σύντροφό σου και, αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία, για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Τακτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.






Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή Τρίτη, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, αγαπητέ Τοξότη, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες επιδιώκεις εδώ και καιρό. Γενικά θα είσαι σε μια εγρήγορση και οι ευκαιρίες που θα σου φέρει ο κυβερνήτης σου Δίας από τους Διδύμους, δεν θα μείνουν αναξιοποίητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απ’ την άλλη, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, στα αισθηματικά σου πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι αδέσμευτος κι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, μην κάνεις συμβιβασμούς και κάνε λίγη ακόμη υπομονή, προκειμένου να βρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει. Δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, φίλε Τοξότη, οπότε μπορείς τώρα να αφιερώσεις λίγο χρόνο, για να διορθώσεις και κάποια προβλήματα του παρελθόντος, ώστε να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου. Η σημερινή αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Δία, μπορεί να σε παραπλανήσει και να σε οδηγήσει σε οικονομικές συμφωνίες, που δεν θα είναι αρκετά συμφέρουσες.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Επιτέλους, αγαπητέ Αιγόκερε, το χαμόγελο ξαναβρίσκει τη θέση του στο πρόσωπό σου αυτήν την Τρίτη. Μπορείς να κάνεις σχέδια και να σκεφτείς το μέλλον με αισιοδοξία. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην παραμελείς την υγεία ή και την εμφάνισή σου. Μπορεί σήμερα να δεχτείς βοήθεια από κάποιο άτομο, που δεν το έχεις εκτιμήσει όπως έπρεπε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική ζωή των Αιγόκερων θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα σήμερα. Αν είστε δεσμευμένοι, η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και μπορούν να πάνε και ακόμα καλύτερα, αν σταματήσεις να βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά και αποφασίσεις να μείνεις ουδέτερος, μπροστά σε κάποια γεγονότα, που θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε ρήξη με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Άσε τις σημαντικές συμφωνίες για άλλη μέρα.








Υδροχόος
20/1-19/2

Επειδή τον τελευταίο καιρό, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα αλλάζοντας το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα. Ο Ερμής από τον Λέοντα ανοίγει το δρόμο για την επιτυχία των σχεδίων σου και πρέπει να εξοπλιστείς με δυναμισμό και ενέργεια, για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά των Υδροχοών, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οριστικές λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης σας. Αν πάλι είστε αδέσμευτοι, δεν θα είστε για πολύ ακόμα… καθώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα φέρει σύντομα κοντά σας το άτομο που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Υδροχόος, χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις ίσως να μην είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.






Ιχθείς
20/2,20/3

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα, φίλε Ιχθύ, τουλάχιστον μέχρι το βράδυ, που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα πραγματοποιήσει όψη με τον Δία και θα σε δυσκολέψει λίγο. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες συζητήσεις, για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η αισθηματική ζωή σου μπορεί να είναι σήμερα κάπως κουραστική, μιας και ο σύντροφός σου θα εκφράσει τα παράπονα του και θα σε φέρει στη δύσκολη θέση να τα αντιμετωπίσεις. Να είσαι ειλικρινής και μην προσπαθήσεις να του ρίξεις στάχτη στα μάτια. Όσο για τους μοναχικούς Ιχθείς, τα πράγματα ίσως να είναι κάπως μελαγχολικά και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αποδέξου σήμερα στον τομέα της εργασίας σου κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, φίλε Ιχθύ, γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, που δεν περιμένεις. Η εργατικότητα και η συνέπειά σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συνεργατών και ανωτέρων σου και από εδώ και στο εξής, θα έρθεις στο προσκήνιο των γεγονότων. Απόλαυσε το!




Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger