E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 4 Αυγουστου 2012

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, δεν πρέπει να αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος, φίλε Κριέ, να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή σου και στα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Καλό είναι να μην προσπαθήσεις να λύσεις μονομιάς όλα σου τα ζητήματα και μάλιστα μόνος σου, χωρίς να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιων δικών σου ατόμων, που μπορούν να βοηθήσουν. Είναι μια καλή μέρα για να διορθώσεις κάποιες παρεξηγήσεις και γενικά, να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές, που σου φέρνει η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου είναι πολύ καλή, καθώς η Σελήνη πραγματοποιεί σήμερα θετική όψη με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιό σου και σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε ξαφνιάσουν. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, είναι πολύ πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, που αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει, και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα θα επικρατήσει ένα κλίμα ανασφάλειας, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι, γιατί με την εργατικότητα που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να πετύχεις όσα θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και μπορείς να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καιρός για σπατάλες.





Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική, ειδικά σε ό,τι αφορά σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν και κάποιες εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειάς σου, που έχουν μείνει πίσω. Περιόρισε όσο μπορείς το άγχος και την ένταση, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να βάλεις τα θέματά σου σε μια σειρά. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, άφησε τις για αργότερα, γιατί η Σελήνη στους Ιχθείς ίσως σε ξεγελάσει στις αποφάσεις που θα πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς,  αγαπητέ Ταύρε  να περάσεις ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, σήμερα η αισθηματική σου ζωή μπορεί να αλλάξει πορεία και να δεχτείς μία πρόσκληση από άτομο του παρελθόντος, με το οποίο έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να δρομολογήσεις τις μισοτελειωμένες υποθέσεις που σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που δεν έχεις υπολογίσει.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Δίδυμε, έχει πολλές υποχρεώσεις και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Γι’ αυτό φρόντισε να προγραμματιστείς και να μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τις λάθος εκτιμήσεις. Καλό είναι να αποφύγεις τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εξαπατήσουν, γιατί θα αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Να γνωρίζεις ότι η θέση της Σελήνης σήμερα στους Ιχθείς κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες, που πρέπει να σε κρατούν σε εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε ικανοποιεί σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, στο μέγιστο βαθμό και νιώθεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνεις όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα αισθήματά σου. Η ανταπόκρισή του θα σε χαροποιήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου. Κάνε συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για να βρεις τις πιο συμφέρουσες λύσεις στα διάφορα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.






Καρκίνος
22/6-22/7

Αρκετή ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστεί σήμερα, αν είσαι Καρκίνος, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη στους Ιχθείς, και μάλιστα με έναν κάπως επιθετικό τρόπο. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται, ειδικά σήμερα, να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειές σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου, χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που σε διακρίνει, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.






Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Λέων, θα έχει αρκετή ένταση κυρίως για ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι από το κοντινό σου περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Αν ακόμη ψάχνεσαι, πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να μην επαναπαύεσαι, αν θέλεις να δεις τις καταστάσεις να αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, σήμερα καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις λύσεις σε όποιες διαφορές έχεις με τους συνεργάτες σου και γενικά να μην τραβήξεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί η Σελήνη στους Ιχθείς θα προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι περισσότερο προγραμματισμένος, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που οφείλονται περισσότερο στα νεύρα σου και στην κακή σου διάθεση.






Παρθένος
24/8-22/9

Καλό είναι σήμερα να μην πιέζεσαι και να μη φορτώνεσαι, φίλε Παρθένε, με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να αντέξεις, γιατί υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες που δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Βάλε κάποιο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν προλαβαίνεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και, αν τις αξιοποιήσεις, θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η σχέση σου θα σε απασχολήσει και μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, από κάποια λόγια του συντρόφου σου. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να εκφράσεις τα παράπονά σου απέναντι σε οποιαδήποτε στάση σου φαίνεται παράλογη. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα είναι πολύ πιθανό κάποιο άτομο να εισβάλλει στη ζωή σου και να αλλάξει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Απλώς απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις ή αλλαγές σε σχέδια, γιατί η ημέρα δεν σε ευνοεί, λόγω των επιρροών του ανάδρομου κυβερνήτη σου Ερμή στον Λέοντα, που επηρεάζει αρνητικά την κρίση σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να την σκεφτείς πάρα πολύ καλά.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα, αν είσαι Ζυγός, ίσως προκαλέσει κάποιες εχθρικές καταστάσεις και ένα παρασκήνιο, που θα σε στενοχωρήσει ιδιαίτερα και μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τα σχέδιά σου. Η αρνητική επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό μη βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει τη διάθεση, αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δεις ότι στην πορεία όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, τα πράγματα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό ίσως να σου δημιουργεί εκνευρισμό. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από τη δική του πλευρά. Αν ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, είναι καλό να ασχοληθείς με κάτι που να σε ευχαριστεί και ίσως έτσι να συναντήσεις νέους ανθρώπους, με παρόμοια ενδιαφέροντα και ανησυχίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, η σημερινή μέρα φέρνει πολλές και σημαντικές εξελίξεις και μπορεί η καριέρα σου να πάρει το δρόμο που θέλεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η καθημερινότητά σου αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Σκορπιέ, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, με τον ανάδρομο Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείς. Αντίθετα, είναι μια καλή μέρα για δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα είναι πολύ πιθανόν κάποια κουβέντα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που αισθάνεται, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Πάρε το χρόνο σου, για να σκεφτείς όσα σου λέει και μην βιαστείς να εκφράσεις όσα σκέφτεσαι, γιατί μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν σημασία. Αν πάλι είσαι μόνος, περιποιήσου περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και γενικά ασχολήσου με τον εαυτό σου, αν θέλεις να σε προσέξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, σήμερα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Καλύτερα να μη μιλήσεις και να φανείς ψύχραιμος σε μια τέτοια κατάσταση. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ξεσκεπάζει μυστικές επαφές, φίλε Τοξότη, αλλά και κάποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες, που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου και οι οποίες θα σε αναστατώσουν. Καλό είναι να μην μείνεις στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις μπροστά για πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου. Μην αφήνεις κάποιες συγκυρίες να σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η νευρικότητα που έχεις συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το σύντροφό σου. Είναι καιρός να κάνεις κάτι, για να καλύψεις αυτό το χάσμα. Αν δεν είσαι σε σχέση, μάλλον πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, αν θέλεις να δεις την αισθηματική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου απαιτείται προσεκτικός χειρισμός σε διάφορα ζητήματα, καθώς θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μην αγνοείς την πραγματικότητα και κάνε κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις και πρέπει να τις τακτοποιήσεις το συντομότερο.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Αιγόκερε, είναι πραγματικά δύσκολο για εσένα, καθώς η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο ανάδρομος Ερμής με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο γίνεται, συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα μέσα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει και θα διώξει κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν στο κεφάλι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις τη μοναξιά από τη ζωή σου, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να ξαναδείς παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητα, που θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα έχεις αρκετό φόρτο υποχρεώσεων και πολλά νεύρα, που θα σε αποσυντονίσουν. Βάλε έναν καλό προγραμματισμό και μην αμελείς συνεχώς τα θέματα που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Καλύτερα να ασχοληθείς άμεσα και αποτελεσματικά με όλα όσα σε προβληματίζουν και να μην τα αφήνεις σε εκκρεμότητα, γιατί θα τα βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι δύσκολα, οπότε φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.







Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα πρέπει να στηριχθείς στις δικές σου δυνάμεις, φίλε Υδροχόε, και να μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να σε απαλλάξουν από τις έννοιες σου. Η Σελήνη, που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, σε επηρεάζει θετικά και είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα, σχετική με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία, που θα σε βοηθήσει στα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου που θα σε εξοργίσουν. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα μπορείς να αφήσεις ελεύθερη τη γοητεία σου, για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα στη δουλειά σου οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι ενδιαφέρουσες και πολύ πιθανό να βελτιωθούν και οι συνθήκες της εργασίας σου. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Παράλληλα, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, θα νιώσεις σύντομα πολύ καλύτερα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αν είσαι Ιχθύς, σήμερα που ο ανάδρομος Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον επίσης ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και την Σελήνη να κινείται επίσης σε εσένα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Πρέπει να αξιολογήσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά να κινηθείς με τη δέουσα υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο επιπλέον μπλεξίματα θα σου φέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν  ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, στη σχέση σου αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, θα μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία που επιθυμείς, για το κοινό μέλλον με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες, που μπορεί να σου παρουσιάζονται, να περνάνε ανεκμετάλλευτες, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σίγουρος. Θα πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία σε κάποια άτομα και, αν δεν σου κάνουν, μπορείς απλώς να τα προσπεράσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.


Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger