E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μορμονος Ιερεας δαγκωσε πεος 20χρονου!

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012


Ιερέας των Μορμόνων από τη Γιούτα των ΗΠΑ, εισέβαλε σε σπίτι 13χρονης και αφού χτύπησε τη μητέρα της προσπάθησε να την κακοποιήσει. Τα σχέδια του διέκοψε ο 20χρονος αδελφός της νεαρής ο οποίος και μπήκε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι... Βέβαια, την πλήρωσε και ο ίδιος κάπως... ακριβά, αφού ο ιερέας, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, επιτέθηκε στον 20χρονο, δαγκώνοντάς του το πέος!
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Huffington Post, ο 46χρονος ιερέας Εφρι Γκούζμαν, τον περασμένο Μάιο είχε επισκεφθεί ξανά το σπίτι της 13χρονης. Τότε, όπως καταγγέλλει τώρα η ίδια είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει και να την προσεγγίσει σεξουαλικά. Και τότε, όπως και τώρα, τη νεαρή έσωσε ο αδελφός της, που έτυχε να μπει στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, αποτρέποντας, με την παρουσία του και μόνο τον ιερέα να συνεχίσει το... έργο του.
Φαίνεται, όμως, ότι η 13χρονη είχε «καρφωθεί» για τα καλά στο μυαλό του Εφρι Γκούζμαν, ο οποίος ξαναεπισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας στις 2 Αυγούστου.
Η μητέρα του κοριτσιού στη θέασή του άρχισε να φωνάζει και να τον σπρώχνει προκειμένου να τον βγάλει έξω από το σπίτι.
Ο 46χρονος ιερέας αντιστάθηκε και δεν δίστασε ακόμη και να της επιτεθεί σκίζοντάς της την μπλούζα και αποκαλύπτοντας το στήθος της.
Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο σπίτι ο γιος της γυναίκας που δεχόταν εκείνη την ώρα την επίθεση και αδελφός της 13χρονης, ο οποίος και προσπάθησε να πετάξει έξω από το σπίτι τον Εφρι Γκούζμαν.
Τότε, ο 46χρονος ιερέας του επιτέθηκε αρπάζοντας και δαγκώνοντάς του το πέος! Μάλιστα, το δάγκωμα ήταν τόσο δυνατό, που ο 20χρονος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη που του προκλήθηκε.
Ο 46χρονος συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες «βίαιης σεξουαλικής επίθεσης, διάρρηξης και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου».


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger