E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αρναουτογλου: Mega...μου!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


Την πρόθεσή του να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξέφρασε ο γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε, διαψεύδοντας τις φήμες ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ant1.
Μιλώντας στο περιοδικό σε εβδομαδιαίο περιοδικό ΤV Έθνος τονίζει:
Τι μάθημα έχεις πάρει από την τηλεόραση;
Ότι δεν γυρίζουν τα πάντα γύρω σου και ότι ποτέ δεν πρέπει να πιστέψεις ότι είσαι πιο δυνατός από το μέσο που εκπροσωπείς. Αν το πιστέψεις αυτό, υπογράφεις την αυτοκαταστροφή σου.
Ποια εκπομπή θα ήθελες να ξανακάνεις;
Το "Πολύ την Κυριακή" σε νέα βερσιόν. Ήταν ένα πρόγραμμα που αγάπησα πολύ. Το ξέρεις ότι ακόμα μου κορνάρουν στο δρόμο και μου λένε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δώρο από το "Πολύ την Κυριακή";
Υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελες κάποια στιγμή να παρουσιάσεις κάποια στιγμή;
Εννοείται ότι υπάρχουν! Η Ελένη Μενεγάκη, την οποία αγαπώ και ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο αν και είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, μας ενώνουν πολλά κοινά στοιχεία.
Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε προ ημερών με την είδηση που σε ήθελε εκτός Mega και πιο συγκεκριμένα να έχεις δεχθεί πρόταση από τον ΑΝΤ1...
Με το τι γράφεται και ακούγεται δεν ασχολούμαι. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να ακούσω ότι έχω παιδί στη Νορβηγία! Όχι, λοιπόν, τίποτα απ΄όλα αυτά που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες δεν ευσταθεί.
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι εντός Mega. Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει και κάποια ραντεβού σε πολύ καλό και θετικό κλιμα και θέλω να πιστεώ πως όντως θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger