E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι fans του Batman απειλουν τη ζωη κινηματογραφικων κριτικων

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Rotten Tomatoes, το δημοφιλές σάιτ που συγκεντρώνει κριτικές κινηματογραφικών ταινιών, σταμάτησε τη δυνατότητα των αναγνωστών να αναρτούν σχόλια, μετά από μια σειρά υβριστικών και απειλητικών σχολίων που δημοσιεύτηκαν. Στόχος των έξαλλων αναγνωστών ήταν δύο αμερικανοί κριτικοί που έκαναν το λάθος να αναφερθούν με αρνητικούς χαρακτηρισμούς στη νέα ταινία Μπάτμαν που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα (στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου).
Ο Μάρσαλ Φάιν άρχισε να λαμβάνει μέχρι και απειλές για τη ζωή του όταν ανέβασε στο σάιτ την κριτική του για την ταινία «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή», γράφοντας ότι είναι «πομπώδης, όχι μεγαλειώδης». Η κριτικός κινηματογράφου του Associated Press, Κρίστι Λεμίρ, περιέγραψε το φιλμ ως μια «επική απογοήτευση», εξοργίζοντας επίσης τους φαν του Μπάτμαν. 
Ο διευθυντής της ιστοσελίδας Ματ Άτσιτι σημείωσε ότι όλοι έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν αρκεί να μην παραβιάζουν τους κλασικούς κανόνες, που δεν επιτρέπουν απειλές και κήρυγμα μίσους. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η δυνατότητα σχολιασμού θα επανέλθει πιθανόν σήμερα ή αύριο στην ιστοσελίδα ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει η σκέψη να επιτρέπονται τα σχόλια μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες.
http://www.kamarinia.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger