E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ομπαμα, ο απογονος μαυρων απο την μερια της λευκης μητερας του

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012


Τα «περίεργα» αποτελέσματα της έρευνας που έκανε για το γενεαλογικό δέντρο του Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε γνωστή ιστοσελίδα η οποία υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι απόγονος μαύρων σκλάβων από την πλευρά της λευκής του μητέρας!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ancestry.com, η Στάνλεϊ Αν Ντάναμ, συνδέεται βιολογικά με τον Τζον Παντς, έναν Αφρικανό που ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος σκλάβος στην αποικία της Βιρτζίνια. Αρχικά ο Παντς εργαζόταν ως υπηρέτης με συμβόλαιο, αλλά όταν προσπάθησε να το σκάσει, το 1640, έχασε την ελευθερία του και έγινε σκλάβος.
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο Ομπάμα είναι πιθανότατα ο 11ος απόγονος του Παντς. Οι απόγονοι έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό κομμάτι του DNA τους που υποδηλώνει την αφρικανική καταγωγή τους.
Μολονότι ο πατέρας του Ομπάμα ήταν Κενυάτης, δεν είχαν βρεθεί έως τώρα στοιχεία που να τον συνδέουν με Αφρικανούς σκλάβους, όπως συμβαίνει με τους περισσότερους Αφροαμερικανούς.
Οι γενεαλόγοι ανέλυσαν δείγματα DNA για να συνδέσουν συγγενείς της Ντάναμ με τον Παντς, ο οποίος είχε αποκτήσει παιδιά με μια λευκή γυναίκα. Οι απόγονοι των παιδιών αυτών ήταν ελεύθεροι γαιοκτήμονες της Βιρτζίνια και θεωρούνταν λευκοί.
Να σημειωθεί πάντως ότι άλλοι ερευνητές της ιστοσελίδας παλαιότερα είχαν εντοπίσει προγόνους του Ομπάμα στην Ιρλανδία και στη Γερμανία.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger