E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτης ομορφιας φωτογραφιες απο τροπικες ακτες της Χαβαης

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Με μια απλή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης στα χέρια μετέτρεψαν τις διακοπές τους σε διαγωνισμό εντυπωσιακών λήψεων των τεραστίων κυμάτων του ωκεανού. Το μόνο που χρειάστηκαν ήταν μια αδιάβροχη θήκη. Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από της διακοπές τους στη Χαβάη ο 28χρονος Νικ Σέλγουεϊ και η 35χρονη σύντροφός του Κέιλ οι οποίοι βέβαια είναι επαγγελματίες φωτογράφοι και αρκετά τολμηροί για να ρισκάρουν τη ζωή τους στην προσπάθεια να συνδυάσουν το σερφ με τη φωτογράφηση.


Χρησιμοποιώντας μια απλή φωτογραφική μηχανή σε αδιάβροχη θήκη ρίχνονταν στη μάχη με τα επιβλητικά κύματα των τροπικών ακτών και τελικά κατάφεραν να «αιχμαλωτίσουν» την ομορφιά της φύσης.
«Είναι τόσο όμορφο αυτό το νησί με τα διαφορετικά χρώματα που καθρεπτίζονται στο νερό καθώς το ανακατεύει το κύμα. Περάσαμε ατελείωτες ώρες στο νερό προσπαθώντας να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία αλλά νομίζω ότι άξιζε τον κόπο», λέει η Κέιλ η οποία γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή καθώς έχει μεγαλώσει στη Χαβάη.
Το ζευγάρι περνάει επίσης πολλές ώρες εξερευνώντας και φωτογραφίζοντας ενεργά ηφαίστεια στη περιοχή θέτοντας κάποιες φορές τη ζωή τους σε κίνδυνο...

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger