E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και 2η σεξι Ελληνιδα στο νεο Τζειμς Μποντ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μετά την Τόνια Σωτηροπούλου (και τον βασικό ρόλο που κέρδισε δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ) ήρθε και η ανερχόμενη Λένα Καλουτσάκη να περιγράψει πως ήταν η εμπειρία του να υποδύεται μια τουρίστρια στα πλαίσια του Skyfall. «Έζησα μια μοναδική εμπειρία. Υπήρχε φοβερή οργάνωση στα γυρίσματα. Ο καθένας που συμμετείχε είχε ειδικό πράσινο καρτελάκι στο χέρι. Η αντιμετώπιση του συνεργείου απέναντι σε όλους μας ήταν ίση. Παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα ξεκινούσαν το πρωί και διαρκούσαν μέχρι το βράδυ, χάρη στην εξαιρετική οργάνωση που υπήρχε δεν ήταν εξαντλητικά. Η ταινία είχε δύο σκηνοθέτες, ενώ υπήρχαν τρεις κασκαντέρ μόνο για τον Ντάνιελ Κρεγκ. Όλοι λειτουργούσαν σαν να ήταν σε πάρτι.Ζούσαν στο έπακρο την κάθε στιγμή».
 Αυτό δήλωσε σχετικά στην Espresso η νεαρή ηθοποιός που βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Κωσταντινούπολη για τα γυρίσματα του Skyfall, της 23ης ταινίας με πρωταγωνιστή του Τζειμς Μπόντ.

 Η Λένα έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο της ως Αμαζόνα στη νέα ταινία των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου με τίτλο «Αθάνατη πραγματικότητα». 


 http://www.iefimerida.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger