E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Κασιδιαρης της Χρυσης Αυγης γρονθοκοπησε την Λιανα Κανελλη

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν το πρωί. Σε ζωντανή μετάδοση στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1, ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη, ενώ πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου. 

Η πολιτική αντιπαράθεση στην τηλεοπτική εκπομπή, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήταν σε υψηλούς τόνους και ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε πετώντας ένα ποτήρι με νερό προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, όταν του είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα γυρίσει τη χώρα 500 χρόνια πίσω.

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε καταδικάζοντας την ενέργεια του κ. Κασιδιάρη, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, στράφηκε προς την κ. Κανέλη, της όρμηξε και την γρονθοκόπησε, παρά την προσπάθεια των προσκεκλημένων και του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη να αποτραπεί το επεισόδιο.

Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε από την εκπομπή, η οποία διακόπηκε για λίγο. 

Ακολούθως, μετά από διαφημιστικά μηνύματα, η κ. Κανέλλη εξέφρασε τη λύπη της και κάλεσε τους πολίτες να διορθώσουν την ψήφο που έδωσαν στη Χρυσή Αυγή. Όπως μεταδίδει το protothema.gr, η κα Κανέλη μίλησε "για πολιτικά κτήνη του 2012" και πρόσθεσε: "Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης!".  "Είναι ζήτημα πολιτισμού", υπογράμμισε η κυρία Κανέλλη και τόνισε αναφερόμενη στον κ. Κασιδιάρη: "Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και αυτοί που τον ψηφίσανε!"  "Την μπουνιά την έφαγα προσπαθώντας να προστατεύσω την κυρία Δούρου!", εξερράγη εναντίον του Κασιδιάρη η κυρία Λιάνα Κανέλλη. "Δεν μπορείς να παριστάνεις ότι δεν υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά τα λέμε τόσα χρόνια!", τόνισε η κυρία Δούρου.

"Είναι οι σύγχρονοι ναζί! Μόνο κατ΄ ευφημισμό μπορούν να αποκαλούνται άνθρωποι αυτοί!", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης από το Συνασπισμό.

Εντολή σύλληψης
Να συλληφθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης με την αυτόφωρη διαδικασία, έδωσε εντολή στην αστυνομία η προϊσταμένη της εισαγγελίας Ελένη Ράικου, για απόπειρα επικίνδυνη σωματικής βλάβης σε βάρος της πρώην βουλευτού Λιάνας Κανέλλη. Το αδίκημα που φέρεται να διέπραξε σε βάρος της πρώην βουλευτού Ρένας Δούρου είναι απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση το οποίο όμως δεν είναι αυτεπαγγέλτως διωκόμενο από την εισαγγελία αλλά θα πρέπει η κα Δούρου να υποβάλει μήνυση. Σημειώνεται ότι καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή δεν υφίσταται η βουλευτική ασυλία.

Ν. Μιχαλολιάκος: Πρώτη προκάλεσε η Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προκλήθηκε πρώτος από την κυρία Λιάνα Κανέλλη που του πέταξε τα χαρτιά, υποστήριξε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Μιχαλολιάκος κάλεσε όλους να μελετήσουν καλύτερα το επίμαχο βίντεο. 

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την απορία του για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη λέγοντας πως το θέμα έγινε Μεσανατολικό...

Ο κ. Μιχαλολιάκος επιφυλάχτηκε για επίσημες δηλώσεις μόλις ενημερωθεί πλήρως για το γεγονός και καταφέρει να έχει επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του κόμματός του.

Τηλεφωνική επικοινωνία Πικραμμένου με Τσίπρα, Παπαρήγα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Παν. Πικραμμένο σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή, κατά πληροφορίες, την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής προς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου.

Ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στη διάρκεια της ενημέρωσής του από στελέχη της διοίκησης του Κέντρου, διέκοψε για λίγα λεπτά προκειμένου να απάντήσει σε κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Επιπλέον ο πρωθυπουργός καταδίκασε την επίθεση στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αλέκα Παπαρήγα, προς την οποία, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, εξέφρασε τη συμπαράστασή του.


Πηγή:www.capital.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger