E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 22 Ιουνιου 2012

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Κριέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και ήρθε η ώρα να ευοδωθούν οι στόχοι που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Εάν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί από το απόγευμα και μετά η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από το ζώδιό σου, θα φέρουν στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, πρέπει να το αξιολογήσεις εσύ!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.





Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, σταμάτα σήμερα να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και ξεκίνα από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτό κρίνεται. Άρα αλλάζεις αυτά που δεν σου αρέσουν πάνω σου και προχωράς. Και σήμερα η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Ταύρε, και αυτό βγαίνει έντονα και στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Εάν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να αποφύγεις να δώσεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρετε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ο Δίας από το ζώδιο σας, ανοίγει τους ορίζοντες σας και σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Εκμεταλλευτείτε το!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου, αν είσαι Δίδυμος. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ουρανό, σε ευνοούν και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ τον. Ίσως οι ανάγκες σας συμπέσουν. Αν πάλι είσαι μόνος, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να μεμψιμοιρείς την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις. Εν ολίγοις, διασκέδασε την ελευθερία σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.



Λέων
23/7-23/8

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Λέων, που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, κοίτα να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, θα είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, η σχέση σου βαίνει καλώς και, αν σκεφτείς και βάλεις σε εφαρμογή τρόπους αναθέρμανσής της, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ, φίλε Λέων, που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Καμιά φορά, εύκολα οι φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές, εν μία νυκτί. Σταμάτα λοιπόν να είσαι ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μη φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να δώσεις άμεσες λύσεις. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα προκύψουν κάποιες συζητήσεις για αλλαγές που μπορούν να γίνουν. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον πρώτα τις έχεις εξετάσεις καλά.





Ζυγός
23/9-22/10

Η κρίση σου και η διαίσθησή σου σπάνια σε προδίδουν, αγαπητέ Ζυγέ. Ακολούθησέ τις σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στη θετική όψη, που πραγματοποιεί η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου για το μέλλον σας και φρόντισε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σου και άσε για λίγο στην άκρη το παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ, και θα σου γίνουν προτάσεις, για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις και εξέτασε ιδιαίτερα το αν έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.





Σκορπιός
23/10-22/11

Τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, για να μπορέσεις να βελτιώσεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική όψη, που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από την Παρθένο, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Σκορπιέ. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που σε διασκεδάζουν και ξέρεις ότι περνάς καλά μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα πρέπει να προσέχεις, όσον αφορά στις συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.





Τοξότης
23/11-21/12

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ τοξότη. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να υπομένεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, φίλε Τοξότη, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με πολλή μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Αιγόκερε, ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Η Σελήνη από τον Λέοντα βάζει σήμερα φωτιά σε νέους έρωτες και πάθη!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να οδηγηθείς πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να συντρέχει σημαντικός λόγος. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν η μοναξιά ακόμη μονοπωλεί τη ζωή σου, μη να στεναχωριέσαι αλλά μάθε να περνάς και μόνος σου καλά. Άλλωστε, έχεις την παρέα των φίλων σου! Βγες μαζί τους να διασκεδάσεις και μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αγαπητέ Ιχθύ, και όποιο εμπόδιο κι αν προκύψει, να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να τις καλύψεις. Μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από το καλοκαιρινό κλίμα που υπάρχει και φρόντισε να τελειώνεις μια και καλή με θέματα που έχουν μείνει στην άκρη, λόγω δικής σου αμέλειας. Θα τα βρεις μπροστά σου αργότερα και θα σε αγχώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Η Σελήνη από τον Λέοντα θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο για εσένα. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, συνέχισε να την αναζητάς και πολύ γρήγορα θα πετύχεις το σκοπό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger