E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 19 Ιουνιου 2012

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα έχεις τόσο καλή διάθεση, που δεν σε χωράει o τόπος, αγαπητέ Κριέ. Ευτυχώς, γιατί είχες αρχίσει να γίνεσαι γραφικός, με τόση γκρίνια που σε είχε κυριεύσει την προηγούμενη εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, θα φέρει κοντά σου χρήσιμες γνωριμίες που, αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα προωθήσουν την καριέρα σου και θα αποκομίσεις πολύ γρήγορα σημαντικά οφέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, η σχέση σου σου επιφυλάσσει τρυφερές στιγμές και όλα μπορούν να κυλήσουν πολύ ρομαντικά για εσένα, αν δεν υποκύψεις στον πειρασμό να συζητήσεις θέματα, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι. Απόλαυσε μια βόλτα με φίλους και φλέρταρε ελεύθερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα ξεπερνάς κάθε πρόβλημα με μεγάλη ευκολία και η ενεργητικότητά σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχει μια έντονη κινητικότητα, καθώς αυξάνονται τα έξοδά σου! Δείξε μεγάλη προσοχή!!!




Ταύρος
21/4-20/5

Η Νέα Σελήνη, αγαπητέ Ταύρε, που γίνεται απόψε στους Διδύμους, θα σε κάνει να αναθεωρήσεις αρκετές απόψεις και ίσως σου δώσει και μια τάση απελευθέρωσης από παγιωμένες πεποιθήσεις, που μάλλον σε κρατούσαν πίσω. Αφέσου σε αυτή την επίδραση και σκέψου λίγο διαφορετικά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να κάνεις σχέδια με τον άνθρωπό σου για διακοπές, βόλτες, ξεκούραση και οτιδήποτε σας ευχαριστεί και τους δύο. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει μίλα με τους φίλους σου για ευχάριστα πράγματα και μην αφήσεις το βράδυ αυτό να σε βρει σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, η δουλειά σου θα βγει από το καθεστώς στασιμότητας και, με τη δική σου δυναμική διάθεση, θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Μην αφήνεις τα πράγματα στη τύχη τους. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται τη δική σου παρέμβαση, για να διορθωθούν. Βρες τρόπους να κάνεις οικονομία.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα είσαι αρκετά απόμακρος από τους γύρω σου και ο μόνος με τον οποίο θα μπορείς να κάνεις παρέα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Ειδικά η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, και ταυτόχρονα η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ήλιο σου, θα σου δημιουργήσουν μια τάση μελαγχολίας και μια ανάγκη να κλειστείς στο καβούκι σου. Μην παρασυρθείς στην απομόνωση όμως, γιατί γύρω σου υπάρχουν ευκαιρίες και άνθρωποι, που θέλουν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα θα κριθούν από το πόσο μπορείς να αφήσεις την κακή σου ενέργεια μακριά από τη σχέση σου. Μην φορτίζεις την ατμόσφαιρα και φρόντισε να περάσεις όμορφα και χαλαρά αυτή την ημέρα. Αν δεν μπορείς να αντέξεις άλλο την μοναξιά σου, να θυμάσαι με την εύνοια του Δία από το ζώδιό σου, όλα μπορούν να συμβούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Δίδυμε, και διάφορες ανακατατάξεις που θέλεις να κάνεις για να πας πιο μπροστά, θα μπορέσουν να γίνουν άμεσα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά κι αυτό σου φτιάχνει την ψυχολογία.





Καρκίνος
22/6-22/7

Τα έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτό σήμερα σε βγάζει εκτός σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Ανασυγκροτήσου, ανασκουμπώσου και αναδιοργάνωσε τα θέματα που σε απασχολούν. Αν τα βάλεις σε σειρά όλα μπορούν να γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, τα πράγματα πάνε περίφημα και μπορείς να παρασυρθείς από την καλή διάθεση του συντρόφου σου, που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, βγες από το σπίτι και πέρνα ένα όμορφο βράδυ, σε ένα μέρος που πραγματικά σου αρέσει. Η καλή σου διάθεση, θα λειτουργήσει σα μαγνήτης…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, χρειάζεται ηρεμία για να σκεφτείς καλύτερα πάνω σε κάποιες ιδέες και προτάσεις που θα προκύψουν. Αν τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο, θα μπορέσεις να πάρεις με ψυχραιμία τις αποφάσεις σου. Το ίδιο ισχύει και για τον οικονομικό σου προγραμματισμό, όπου πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που επανειλημμένα αναβάλλεις.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει μπροστά σε αποφάσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή, αγαπητέ Λέων. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και μην παρατάς κάποια ζητήματα, επειδή θεωρείς ότι δεν μπορείς να τα χειριστείς. Δώσε λύσεις τώρα, που η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στους Διδύμους και σε ευνοεί, για να μπορέσεις να απαλλαχθείς από το άγχος και την πίεση που περνάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Λέων, θα χρειαστεί να δώσεις οριστικές απαντήσεις στο σύντροφό σου, για θέματα που χρονίζουν. Ξεκίνησε με το αν αυτό που έχεις, είναι αυτό που θέλεις… Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, αξιοποίησε τη θετική επίδραση που σου ασκεί η σημερινή Νέα Σελήνη και αναζήτησε ένα άτομο που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στη δουλειά σου, αφού η μέρα δεν είναι και η πιο ευνοϊκή για ξεκινήματα, συνεργασίες και γενικά εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μείνε σταθερός σε κάποιες λύσεις, που μέχρι τώρα έχουν αποδώσει. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και αυτό μπορεί να σε καθησυχάσει λίγο.




Παρθένος
24/8-22/9

Πρέπει να κινηθείς με ψυχραιμία και ηρεμία την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, γιατί οι εξελίξεις που θα σου φέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα είναι αναπάντεχες και θα σε βρουν απροετοίμαστο, για να τις διαχειριστείς. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις, αφού με λίγη συγκέντρωση, μπορείς να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει, χωρίς να σε αποσυντονίσει τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να αφήσεις το άγχος της εβδομάδας και την πίεση που αισθάνεσαι και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, ξέρεις πώς να περνάς καλά με την παρέα φίλων. Φρόντισε τη διασκέδασή σου όσο μπορείς και μην αναλώνεσαι άλλο σε εφήμερα φλερτ, που τελικά το μόνο που σου κάνουν είναι να σε φθείρουν ψυχολογικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για ξεκινήματα και συνεργασίες, που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα και αυτό θα ανοίξει νέους δρόμους στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ακόμα και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αφού θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων και σε επηρεάζει άμεσα, αγαπητέ Ζυγέ. Οπότε δικαιούσαι λίγο εκνευρισμό, λίγη ένταση και λίγη (έως πολύ) αναστάτωση. Μην αφεθείς όμως σε αυτή την κατάσταση και μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Κάθε αλλαγή που έρχεται, μπορεί να είναι για το καλό σου, αν την αξιοποιήσεις κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ στη σχέση σου, με την παρότρυνση του συντρόφου σου για να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Οι συγκυρίες είναι μοναδικές! Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση θα δεις σήμερα τα πράγματα αλλιώς. Αυτό ίσως αρκεί, για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, χρειάζεται λίγη περισσότερη πειθαρχία και προγραμματισμός, για να μην αγχωθείς και γίνεις αντιπαραγωγικός. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν κάπως καλύτερα. Δώσε τους χρόνο για να βελτιωθούν περισσότερο και απόφυγε τις άσκοπες αγορές και επενδύσεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Καλό είναι σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα αφορούν στο μέλλον και όχι το παρελθόν σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Αρκετά σε έχουν προβληματίσει κάποια λάθη ή κινήσεις, που έχουν ήδη γίνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τα αλλάξεις. Η ενέργεια πάντως που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη σήμερα στους Διδύμους, θα είναι τέτοια, που θα μπορέσεις να απαγκιστρωθείς από κάποιες εμμονές και σε αυτό θα συμβάλλουν και τα πολύ δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είσαι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να ανανεώσεις λίγο τις καταστάσεις και να δώσεις μια νέα πνοή στη σχέση σου. Άφησε τις γκρίνιες και γίνε λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός με το σύντροφό σου. Θα δεις ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όλη την εύνοια του Άρη από την Παρθένο με το μέρος σου. Εσύ φρόντισε τα υπόλοιπα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου θα σου φέρει στιγμές ικανοποίησης, αφού θα δεις αρκετά σχέδια να προχωρούν όπως τα είχες προγραμματίσει. Κάποιο ζήτημα που θα προκύψει με τους συνεργάτες σου είναι προσπελάσιμο, αρκεί και εσύ να είσαι διαθέσιμος να το αφήσεις πίσω. Μην αγνοείς κάποια παλιά χρέη, γιατί θα βρίσκονται συνέχεια μπροστά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, η δυναμικότητά που σου χαρίζει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να φέρει από πολύ θετικά έως καταστροφικά αποτελέσματα, γι’ αυτό πρέπει να έχεις το νου σου, σε ό,τι επιχειρήσεις να κάνεις. Αν τη διοχετεύσεις στα σχέδιά σου, όλα θα πάνε καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς σε εντάσεις με δικά σου άτομα, που το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν με το σύντροφό σου. Πάντως δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεσαι άσκοπα. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, να ξέρεις ότι η γοητεία σου σήμερα θα κάνει “ζημιά” γύρω σου… με τον κυβερνήτη σου Δία να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές από το ζώδιο των Διδύμων. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, πάνε πολύ καλά και μπορείς σήμερα να προτείνεις λύσεις, μέσα από τις οποίες θα προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και μείνε ψύχραιμος μπροστά σε κάθε τέτοια απόφαση




Αιγόκερως
22/12-19/1

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, κι αυτό κυρίως λόγω της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στους Διδύμους. Μην τρομάζεις, γιατί η επίδρασή της είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και τα σχέδιά σου. Προχώρησε όσα έχεις στο μυαλό σου άφοβα και φρόντισε να μην σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με τις παραπλανητικές συμβουλές τους. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιος είναι ο στόχος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής, φίλε Αιγόκερε. Μίλησε για τα πάντα, αφού η μέρα είναι ευνοϊκή, και αναζήτησε με το σύντροφό σου λύσεις, που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι, κάντε τις κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην δειλιάζετε, γιατί θα χάσετε…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση και σχεδιασμό για το μέλλον. Μην κάνεις τίποτα, αν δεν υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους. Τα οικονομικά σου ανατρέπονται και πάλι, καθώς νέα, απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν. Δείξε προσοχή και συνετό χειρισμό.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτές τις μέρες έχουν πέσει πάνω σου αρκετές αναποδιές, αγαπητέ Υδροχόε, και προβλήματα, που σε έχουν αποσυντονίσει και σε έχουν αφήσει λίγο ανήμπορο μπροστά στις εξελίξεις. Είναι ώρα να πάρεις το πάνω χέρι, ακόμα και με κινήσεις που απλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σε ευνοεί. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε την υγεία σου, για να νιώσεις αρκετά δυνατός απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που έχεις για το σύντροφό σου, αν θες να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να διεκδικήσεις μόνος σου και πιο δραστικά το δικαίωμα στον έρωτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική σήμερα, φίλε Υδροχόε, και να σε κάνει να χαρείς με τις εξελίξεις. Κρίμα δεν είναι να χάσεις τις ευχάριστες εξελίξεις, λόγω του εκνευρισμού που θα σου προκαλεί η Νέα Σελήνη; Κι επειδή η κακή διάθεση σε κάνει να ξοδεύεις ασύστολα, μαζέψου όσο μπορείς, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού, όπου τα περιθώρια σου είναι πολύ στενά.




Ιχθείς
20/2,20/3

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν σήμερα στα αυτιά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν. Μη δώσεις καμία σημασία και μην παρασυρθείς από μικροψυχίες, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι έχει πραγματικά σημασία, για να νιώσεις καλύτερα. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους, θα σε φέρει σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους, που θα φανούν πολύ χρήσιμοι μελλοντικά στη δουλειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ιχθύς, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου, να συζητήσεις μαζί του και, γιατί όχι, να σχεδιάσετε μαζί ένα ταξίδι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς μπορείτε να βγείτε ένα ραντεβού. Ο ερωτισμός σας θα είναι εμφανής και καλό είναι να τον αξιοποιήσετε!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, θα προκύψουν κάποιες προτάσεις ή θα πέσουν κάποιες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πιο γρήγορα αυτά που θέλεις. Μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν, χωρίς όμως να γίνεσαι επιπόλαιος. Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν να βγουν εκτός προγράμματος, οπότε κινήσου με σύνεση.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger