E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

17χρονη ολογυμνη πανω στο γραφειο του Μπερλουσκονι

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012



33χρονη Βραζιλιάνα κατέθεσε ότι βρήκε στην φωτογραφική της φωτό της συγκατοίκου της, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, της 17χρονης Μαροκινής πόρνης χορεύτριας της κοιλιάς-πέτρας του σκανδάλου, να έχει ξαπλώσει γυμνή πάνω στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
«Ήταν ξαπλωμένη πάνω στο γραφείο (το ίδιο που δίνει όλες του τις συνεντεύξεις, με τις κορνιζαρισμένες φωτό της οικογένειά τους), γυμνή όπως την έκανε η μάνα της, με τα πόδια ανοιχτά. Της είπα ότι είναι τρελή και εκείνη μου απάντησε ότι τις χρειάζεται για να εκβιάσει τον πρωθυπουργό και μετά γέλασε».
Αυτό δήλωσε στους Sunday Times η Μισέλ Κονσεισάο, το 33χρονο μοντέλο από την Βραζιλία που έμενε για λίγο διάστημα με την Καρίμα και στην οποία είχε δανείσει την φωτογραφική της μηχανή.
Ενώ, σε παλιότερη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Espressο, είχε επιβεβαιώσει ότι η 17χρονη Καρίμα είχε όντως κάνει σεξ με τον Σίλβιο. Κάτι που δεν συνιστά νομικό πρόβλημα, καθώς στην Ιταλιά το όριο συγκατάθεσης είναι στα 14.
Το πρόβλημα δημιουργείται αν αποδειχτεί ότι ο 75χρονος Καβαλιέρε πλήρωνε για το σεξ, οπότε και κινδυνεύει με φυλάκιση 3 ετών.
Κάτι σχεδόν δεδομένο, αφού έχουν ήδη υπάρξει καταθέσεις που δηλώνουν ότι πλήρωνε 5.000 ευρώ αυτές που πέρναγαν την νύχτα εκεί και 2.000 ευρώ αυτές που έφευγαν.
Ανάμεσα στους επόμενους μάρτυρες μια δίκης που ήδη τραβήξει ένα χρόνο θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τζορτζ Κλούνει.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger