E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Thor

Σάββατο 12 Μαΐου 2012




Πλοκή: Ο Thor (Chris Hemsworth) είναι ένας πανίσχυρος αλλά αλαζόνας μαχητής. Το υπέρμετρο πάθος να αποδείξει την αξία του στον πατέρα του και βασιλιά του Asgard, Odin (Anthony Hopkins), θα τον οδηγήσει στην εξορία, όντας πια υποχρεωμένος να ζήσει στη Γη σα θνητός, ανάμεσα στους ανθρώπους. Εκεί θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί μία νεαρή επιστήμονα, τη Jane (Natalie Portman), το να μάθει όμως να ζει ως φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα είναι παρά ένα μικρό διάλλειμα, αφού ένας προαιώνιος πόλεμος θα τον ακολουθήσει από τη μακρινή πατρίδα του. Εκεί πια, καλείται να αποδείξει ότι είναι γεννημένος ήρωας, υπερασπιζόμενος τόσο το Asgard όσο το νέο του σπίτι.



Σχόλια: Ο Kenneth Branagh κάνει ένα διάλλειμα από τις κινηματογραφικές μεταφορές του Shakespeare, για χάρη του comic ήρωα Thor, χαρακτήρα παρμένου από τη σκανδιναβική κυρίως μυθολογία. Ακόμα ένας χαρακτήρας της Marvel, λοιπόν, βρίσκει το δρόμο για τις αίθουσες, σε 3D αυτή τη φορά.

Στο cast βρίσκουμε δυνατά ονόματα, από την προσφάτως βραβευμένη με Oscar Natalie Portman και τον 'παίζω-πλέον-τα-πάντα' Anthony Hopkins, μέχρι τον ανερχόμενο Αυστραλό Chris Hesworth και τον αγαπημένο Stellan Skarsgard.

Αυθεντικός Τίτλος: Thor
Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Σενάριο: Ashley Miller, Zack Stentz, Don Payne
Ηθοποιοί:
» Chris Hemsworth
» Natalie Portman
» Anthony Hopkins
» Idris Elba
» Stellan Skarsgard
Παραγωγής: 2011
Πρεμιέρα: 28 Απριλίου 2011
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Γλώσσα: Αγγλικά
Είδος: Περιπέτεια, Φαντασίας
Διάρκεια: 1h 55mn

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger