E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η παγκόσμια πρεμιέρα του «Δικτάτορα» στο Λονδίνο

Σάββατο 12 Μαΐου 2012


Εντυπωσιακή η άφιξη του ανατρεπτικού Σάσα Μπάρον Κοεν στο κόκκινο χαλί



Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 10 Μαϊου- η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Σάσα Μπάρον Κόεν, στο «Royal Festival Hall» στο Λονδίνο, αναστατώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο την βρετανική πρωτεύουσα.

Ο κινηματογραφικός Μπόρατ και Μπρούνο, ο μουστακαλής ρεπόρτερ από το Καζακστάν που πήγε για πολιτιστική επιμόρφωση στην Αμερική και ο γκέι fashionista αυστριακό δημοσιογράφο αντίστοιχα, ξαναχτύπησε στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά ως Δικτάτορας.

Ο διάσημος Βρετανός κωμικός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της παγκόσμιας πρεμιέρας της ταινίας «Dictator» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σινεμά στην πλατεία Λέισεστερ στο Λονδίνο, ως ναύαρχος Αλαντίν, δηλαδή ως τον δικτάτορα της Γουαντίγια τον οποίο υποδύεται στην ταινία.

Ιδιαίτερα ανατρεπτική ήταν η άφιξή του, η οποία έγινε με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο όμως ήταν φορτωμένο πάνω σε ένα γερανό, ενώ από το πλάι του δεν έλειψαν οι καλλονές σωματοφυλακές του.

Μαζί με τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Σάσα Μπάρον Κοέν στο κόκκινο χαλί περπάτησε και ο γνωστός επιχειρηματίας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ, ο οποίος φωτογραφήθηκε τόσο μαζί με τον εκκεντρικό ηθοποιό όσο και με το πλήθος καλλίγραμμων γυναικών που τον πλαισίωναν.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης η σύζυγος του Κοέν και ηθοποιός Ισλα Φίσερ, ο σκηνοθέτης της ταινίας Λάρι Τσαρλς, με τον οποίο ο Βρετανός ηθοποιός έχει συνεργαστεί και στις ταινίες «Borat» και «Bruno», αλλά και οι Τζέισον Μαντζούκας και Άννα Φάρις που συμμετέχουν στην ταινία.

Να σημειώσουμε ότι το καστ συμπληρώνουν οι Τζον Σι Ρέιλι, Μπεν Κινγκσλεϊ, Μέγκαν Φοξ κ.α

Η ταινία αφορά στις περιπέτειες ενός έκπτωτου Δικτάτορα που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του -και είναι βασισμένη σε βιβλίο του Σαντάμ Χουσεϊν. 

Και ενώ όλα είναι έτοιμα για τον παντοδύναμο ηγέτη της Γουαντίγια να εκφωνήσει τον λόγο του στη Αμερική, ξαφνικά όλα αλλάζουν. Ο ίδιος υφίσταται μια ολοκληρωτική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση που τον καθιστά αγνώριστο σε μια άγνωστη χώρα, την οποία μάλιστα μισεί, αλλά για καλή του τύχη η αγνώριστη Άννα Φάρις έρχεται να τον περιμαζέψει και να τον... σώσει.
Το φιλμ αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας και των ΗΠΑ στις 16 Μαΐου.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger