E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

IMMORTALS

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012


Περίληψη


Όταν ένας βασιλιάς οδηγούμενος από τη δίψα του για εξουσία επιτεθεί με τον πολεμικό του πέλεκυ στην αρχαία Ελλάδα, απειλώντας να εξαφανίσει την ανθρωπότητα, ένας γενναίος νέος χωρικός θα ορθώσει απέναντι του, το ανάστημά του.Ο βάναυσος και αιμοδιψής βασιλιάς Υπερίων (Μίκι Ρουρκ) και ο δολοφονικός στρατός του προελαύνουν στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς τα πάντα στο πέρασμά τους. Το ένα χωριό μετά το άλλο παραδίνεται στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε νίκη πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου και ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Φαινομενικά, τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του αιμοδιψή βασιλιά προς την απόλυτη κυριαρχία επί του κόσμου. Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος ονόματι Θησέας (Χένρι Καβίλ), θα χάσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου και θα ορκιστεί να πάρει εκδίκηση. Όταν θα συναντηθεί με την σίβυλλα Φαίδρα (Φρίντα Πίντο), η μάντης θα πειστεί από τα οράματα της, ότι αυτός ο νεαρός άνδρας είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την καταστροφή.
Με τη βοήθειά της, ο Θησέας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μια μικρή ομάδα ακόλουθων και θα αποδεχθεί το πεπρωμένο του σε μια τελευταία απέλπιδα μάχη από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας.

EXTRA!

Η ταινία γυρίστηκε σε παρόμοιο αισθητικά στυλ, με αυτό των «300» του Ζακ Σνάιντερ, ενώ σκηνοθέτης ανέλαβε ο Ταρσέμ Σινγκ, σκηνοθέτης του «The Cell», ταινίας που εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο οπτικό της στυλ. Στο ρόλο του Θησέα θα δούμε τον Χένρι Καβίλ («The Tudors», «Stardust»), ενώ το σενάριο είναι του Κριστιάν Γκούντεγκαστ και των ελληνικής καταγωγής Βλάση και Τσάρλι Παρλαπανίδη.

Ο πρωτοπόρος και οραματιστής σκηνοθέτης Ταρσέμ Σινγκ και οι παραγωγοί Μαρκ Κάντον (300), Τζιάνι Νουνάρι (300) και Ράιαν Κάναβο (The Fighter) ξεδιπλώνουν μια επική ιστορία προδοσίας, εκδίκησης και πεπρωμένου στην ταινία Αθάνατοι, μια εντυπωσιακή περιπέτεια δράσης.

Σκηνοθεσία: ΤΑΡΣΕΜ ΣΙΝΓΚ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΥΝΤΕΓΚΑΣΤ, ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΠΑΝΙΔΗΣ
Ηθοποιοί: ΣΤΙΒΕΝ ΝΤΟΡΦ, ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ, ΦΡΙΝΤΑ ΠΙΝΤΟ, ΚΕΛΑΝ ΛΟΥΤΖ, ΛΙΟΥΚ ΕΒΑΝΣ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΤΖΟΖΕΦ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΤΖΟΝ ΧΕΡΤ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΔΡΑΣΗΣ, Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger