E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζήτω η Ελευθερία!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012



Με αφορμή την πρώτη πρόβα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Αζερμπαϊτζάν, γράφουμε κάποιους λόγους που τελικά η μικροσκοπική τραγουδίστρια από την Κύπρο αξίζει περισσότερη προσοχή.
Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο.
Η φετινή αποστολή της Eurovision έφαγε κράξιμο από την πρώτη στιγμή – ίσως και δικαίως, καθ’ ότι εδώ καράβια χάνονται και οι βαρκούλες αρμενίζουνε. Τι κι αν ο τελικός έγινε σε ένα mall (ούτε καν το μεγαλύτερο της Αθήνας), τι κι αν θύμιζε καλοκαιρινή εκπομπή πρωινάδικου που έχει πάει σε νησί για να κλείσει τη σεζόν, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που όλοι καταλαβαίναμε: η επιλογή ενός υποψηφίου που θα εκπροσωπήσει τη ρημαδοχώρα αυτή.
Και να που βγήκε η Ελευθερία! Η ίδια, όσο κι αν δεν εντυπωσίασε η παραγωγή, η παρουσίαση, ο τελικός, το φεγγάρι που ίσως ήταν στραβό κλπ κλπ, παραμένει μια πολύ hot κοπέλα – εγώ αυτό δεν το προσπερνάω.
Και τώρα ήρθε η ώρα της πρώτης πρόβας. Κοίτα να δεις που η Ελευθερία, έχει “κάτι”. Έχει αυτό το στοιχείο που είχε και η Παπαρίζου όταν πήγε: μια πολύ όμορφη και sexy γκόμενα με ένα ανεβαστικό, χαβαλεδιάρικο τραγούδι που κάνει τους πάντες να χοροπηδάνε. Και με πολύ ελληνικό στοιχείο! Τι άλλο να κάνει το κορίτσι και ο Ρήγος;
Μπορεί πολλοί να ισχυριστούν πως η Ήβη Αδάμου έχει καλύτερο τραγούδι εκπροσωπώντας την Κύπρο – σεβαστό αλλά δεν είναι λίγο άδικο να σαμποτάρουμε έμμεσα την ελληνική αποστολή για να στηρίξουμε την Κύπρο, που ούτως ή άλλως τη στηρίζουμε;
Μέχρι τότε, ετοιμάσου να κάνεις προσευχές να περάσουμε στον τελικό, γιατί αν συμβεί το αντίθετο δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι έχει να ακουστεί από τα αγγελικά πλασμένα ελληνικά media. Τσέκαρε λίγο το βίντεο από την πρόβα της και σκέψου αν δεν σου θυμίζει λίγο Παπαρίζου στις δόξες της Eurovision.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger