E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

29χρονη executive απολύθηκε μετά από σεξ με οξυγονοκολλητή σε ταξί [εικόνες]

Κυριακή 27 Μαΐου 2012


Πέντε μέρες στο κρατητήριο πέρασε η 29χρονη Ρεμπέκα Μπλέικ, στέλεχος της πολυεθνικής εταιρίας Manpower, όταν συνελήφθη να κάνει σεξ με τον Ιρλανδό οξυγονοκολλητή Κόνορ Μακρέντμοντ στο πίσω μέρος ενός ταξί στο Ντουμπάι. Στην συνέχεια απολύθηκε. Ενώ προσεχώς την περιμένει η φυλακή και η απέλαση.
«Ήταν και οι δυο τους εντελώς μεθυσμένοι. Άρχισαν να φιλιούνται και μετά παρασύρθηκαν. Όταν ήρθε ο αστυνομικός, βρήκε την γυναίκα εντελώς γυμνή, να κάνει σεξ με τον άντρα στο πίσω μέρος του ταξί». Αυτή είναι η δήλωση του αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει το «οργασμικό» τέλος μιας βραδιάς που ξεκίνησε με το ζευγάρι να γνωρίζεται το πρωί στο The Irish Village, ένα ξενοδοχείο που προσφέρει all you can drink brunch έναντι 10 λιρών, να πίνει μαζί για 12 ώρες και στην συνέχεια να μπαίνει σε ένα ταξί με προορισμό την Dubai Marina.
Όταν άρχισαν να φιλιούνται και να γδύνονται, ο αηδιασμένος οδηγός του ταξί σταμάτησε δίπλα σε ένα περιπολικό για να διαμαρτυρηθεί. Η συνέχεια γράφτηκε στο αστυνομικό τμήμα του Jebel Ali , όπου κρατήθηκαν και οι δυο επί πέντε μέρες.
Στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα χρειάστηκαν να μπουν δυο φίλοι του καθενός ως εγγυητές και να παραδώσουν τα διαβατήρια τους στις αρχές.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι σεξ εκτός γάμου και το να βρίσκεσαι υπό κατάσταση μέθης σε δημόσιο χώρο-και τα δυο κακουργήματα που επιφέρουν ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Η 29χρονη Ρεμπέκα Μπλέικ, υπεύθυνη στρατολόγησης στελεχών στην Manpower, αρνείται τις κατηγορίες. Κάτι που δεν εμπόδισε τα αφεντικά της να της απολύσουν στο φτερό.
Αυτή την στιγμή το ζεύγος περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Αν βρεθούν ένοχοι -κάτι πολύ πιθανόν- πρώτα θα εκτίσουν τις ποινές τους και μετά αυτόματα θα απελαθούν.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger