E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 28 Μαΐου 2012

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4


Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και ότι δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να σε στηρίζει. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να συναντήσεις άτομα, που μπορούν να σε στηρίξουν, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, αλλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του χωρίς υπεκφυγές. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα συναντήσεις με το ταίρι που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Κριέ. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα αρχίσεις επιτέλους να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται ιδιαίτερα.





Ταύρος
21/4-20/5


Η ζωή σου πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα, αγαπητέ Ταύρε, προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά. Ξεκίνα από σήμερα, όχι κάνοντας μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά οργανώνοντας την σημερινή μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος, βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα προγραμματίσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνα από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτήν την Δευτέρα, φίλε Ταύρε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6


Καλό θα είναι, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Θα ανακαλύψεις ότι τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Βάλε τα όριά σου! Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις πως η κατάσταση θα αλλάξει. Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σου σε ευνοούν και ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία, που θα σου αναστατώσει τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους. Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.





Καρκίνος
22/6-22/7


Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε το νου σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Η ευελιξία και η διπλωματία, που σου χαρίζει ο Ερμής από τους Διδύμους, θα κάνει ακόμα και τα πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά και στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να διώξεις μακριά τις ανασφάλειες που νιώθει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, με τη διάθεση που έχεις, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εκμεταλλέψου τη γοητεία σου και σύντομα θα βρεθείς δεσμευμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις, για να αντιληφθείς ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.




Λέων
23/7-23/8


Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα, φίλε Λέων, με τη Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να προκαλέσει αναβολές και μικροεμπόδια. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αγαπητέ Λέων, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να λύσεις όλα τα προβλήματα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.





Παρθένος
24/8-22/9


Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό εγωισμό. Αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν έντονα, θα μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις, αν φανείς συνετός και παραγωγικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους σε επηρεάζει αρνητικά και πρέπει οι συζητήσεις που θα κάνεις, να είναι πάνω από όλα διακριτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, αγαπητέ Παρθένε, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, λοιπόν, για να περάσεις καλά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε συγκινήσει στη ζωή σου, μην συνεχίζεις με την ίδια τακτική. Άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και να ξέρεις ότι θα βρεις το καλύτερο για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, κάποια θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, επιτέλους ισορροπούν πολλές καταστάσεις. Θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τον δρόμο της υλοποίησης, με την δική σου ενεργή συμμετοχή.




Ζυγός
23/9-22/10


Μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο, αγαπητέ Ζυγέ. Άσε να δράσουν οι θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής και ο Ήλιος από τους Διδύμους και που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Επίσης, μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, περιποιήσου τον εαυτό σου, φόρα το πιο γοητευτικό χαμόγελό σου και σίγουρα αυτό το βράδυ θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά, φίλε Ζυγέ. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Όσες αλλαγές έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες.





Σκορπιός
23/10-22/11


Αγαπητέ Σκορπιέ αυτή η Δευτέρα θα είναι για εσένα μέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Ο Άρης και η Σελήνη από την Παρθένο, σε γεμίζουν με ενεργητικότητα. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ο ερωτισμός και το σεξαπίλ σου θα είναι τόσο έντονα, που σίγουρα θα προκύψει η γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς αποδοτικότερα με τους συνεργάτες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν πάρεις θέση.




Τοξότης
23/11-21/12


Σήμερα, με τη Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, αγαπητέ Τοξότη, έντονος θα είναι ο δυναμισμός και η ενέργειά σου. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Το βράδυ καλύτερα να αρκεστείς σε ήρεμες συζητήσεις και χαλαρή ψυχαγωγία, γιατί μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, επιβάλλεται να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις τη βραδιά μαζί του ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη καθημερινότητά σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ όμορφα… Και ποτέ δεν ξέρεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου ίσως να περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1


Αυτήν την Δευτέρα σε περιμένουν απρόσμενα νέα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι λύσεις που αναζητάς, θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια τεράστια βιασύνη, να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας μία διαφορετική έξοδο ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Αιγόκερε. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα να εμβαθύνεις σε αναλύσεις για τα πώς και τα γιατί της αισθηματικής σου ζωής. Καλύτερα να περάσεις στη δράση και να εκμεταλλευτείς τη βραδιά φλερτάροντας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό, μόνο αν είσαι συγκρατημένος και συνετός. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2


Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ότι κι αν κάνεις αυτήν την Δευτέρα, φίλε Υδροχόε. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου κάνει καλό. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν και ξεμπέρδευε μια καλή μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, αγαπητέ Υδροχόε. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνος σου, κινήσου με ωριμότητα στις αισθηματικές σου επιλογές, για να μπορέσεις να έχεις θετικά αποτέλεσμα. Κι αν τα κάνεις όλα σωστά, ευχάριστες εκπλήξεις και ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα, που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και προσπάθησε να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Ιχθείς
20/2,20/3


Αγαπητέ Ιχθύ, προχώρα σήμερα με λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με μαθηματική ακρίβεια. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα, αν είσαι Ιχθύς. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, σε σχέση με το χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger