E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα. Εύνοια στα οικονομικά!

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αστρολογία & Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα.
 Πως θα μας επηρεάσει τις επόμενες ημέρες!


Στην αστρολογία μια εξαιρετικά θετική όψη σχηματίζει στις 29 Απριλίου που βοηθάει στην επίτευξη των στόχων μας. Πρόκειται για το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, που μας χορηγεί την απαραίτητη δύναμη και την πίστη να συγκεντρωθούμε στα σχέδιά μας και να αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε αυτό που λαχταράμε περισσότερο. Τώρα υπάρχει η ευχέρεια να χειριστούμε αποτελεσματικά τις καταστάσεις και να ξεκινήσουμε κάποιες ενέργειες που θα μας φέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Η όψη αυτή ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά – αφού ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο – και δεν αποκλείεται να φέρει ανάκαμψη στην οικονομία αφού πια οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) βλέπουν το μέλλον τους να προδιαγράφεται σκοτεινό. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι τα ζώδια του γης και του νερού (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς).

Κριός
Φίλε Κριέ, το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που σχηματίζεται στις 29 Απριλίου, πρόκειται να σου φέρει μεγάλες ευκαιρίες και να σου ανοίξει το δρόμο για την επαγγελματική σου αναρρίχηση καθώς και για την βελτίωση των οικονομικών σου. Τις επόμενες ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις κάποιες συμφέρουσες προτάσεις και να κλείσεις συμφωνίες που θα κατοχυρώσουν το μέλλον σου. Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις αυτή την περίοδο να περάσει απαρατήρητη και να εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς την εύνοια που σου προσφέρουν οι πλανήτες, ώστε να κατακτήσεις αυτά που σου αξίζουν. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σου ζωή και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς την επισημοποίηση της σχέσης σου.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Στις 29/4 μάλιστα σχηματίζει μια θετική γωνία με τον Πλούτωνα και υπόσχεται να σου χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη εύνοια. Έτσι, είναι η κατάλληλη στιγμή να «οραματιστείς» αυτό που λαχταράς περισσότερο και να δραστηριοποιηθείς προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να το πετύχεις. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι σημαντικά και θα σου επιτρέψουν να βάλεις τα θεμέλια για μια καλύτερη ζωή. Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να συνεργαστείς με μια ξένη εταιρεία, έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, στις 29 Απριλίου ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ενεργοποιεί δυο «σκοτεινούς» οίκους του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί αρνητική ένδειξη. Αντίθετα, σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις με σημαντικά άτομα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οφέλη που θα αποκομίσεις στο μέλλον θα είναι σημαντικά και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία. Κάποιοι Δίδυμοι ίσως αρχίσουν να εισπράττουν έσοδα από περασμένες επενδύσεις, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να λάβουν ένα ποσό το οποίο θα διαθέσουν σε μια επένδυση που υπόσχεται μακροπρόθεσμα οφέλη.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, ο Πλούτωνας που έχει εγκατασταθεί στον τομέα των σχέσεών σου, άλλες φορές σου δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σου και άλλες φορές σου φέρνει δημιουργικές ευκαιρίες. Η θετική γωνία που σχηματίζει με τον Ήλιο στις 29/4 θα σου δώσει την δυνατότητα να εξετάσεις κάποιες νέες προτάσεις συνεργασίας που θα αποδειχθούν πολύ προσοδοφόρες. Επιπλέον, θα υπάρξει εύνοια στην προσωπική σου ζωή, αφού η σχέση με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί σημαντικά. Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε αυτό το διάστημα να αναζητήσετε τον σύντροφό σας μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας, ενώ σε μεμονωμένες περιπτώσεις μια μακροχρόνια φιλία είναι πιθανό να μετασχηματιστεί σε ερωτική σχέση.

Λέων
Φίλε Λέοντα, ο δικός σου κυβερνήτης ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 29/4 και υπόσχεται να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Εκείνο που φυσικά σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι η καριέρα σου και πραγματικά αυτό το διάστημα θα δημιουργηθούν οι καλύτερες προοπτικές για την εξέλιξή σου. Ακόμα και όσοι Λέοντες έχουν υποστεί ζημιές το τελευταίο διάστημα, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να τις αποκαταστήσουν και να αντιστρέψουν την κατάσταση προς όφελός τους. Πολλοί Λέοντες θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που μπορεί να εξελίσσεται από τον οικιακό σας χώρο και να αυξήσει αρκετά τα εισοδήματά σας. Τέλος, η αγοραπωλησία ακινήτου ευνοείται αυτό το διάστημα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα από το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 29/4. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς ώστε να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Για παράδειγμα ένα μακρινό ταξίδι με τον σύντροφό σου, μπορεί να προγραμματιστεί αυτή τη στιγμή και να σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κοινά σχέδια με τον αγαπημένο σου. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι θα κάνουν μια συναρπαστική γνωριμία που θα επηρεάσει την πορεία της ζωής τους. Η όψη αυτή επίσης θα ευνοήσει όσους Παρθένους ασχολούνται με το εμπόριο ή τις επιχειρήσεις όπου πρόκειται να τους φέρει αυξημένα κέρδη.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 29/4 σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου σχετικά με ένα περιουσιακό σου στοιχείο. Μια σημαντική αύξηση των εσόδων, θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους Ζυγούς να αναδιαμορφώσουν ένα χώρο του σπιτιού τους, σε κάποιους άλλους να αποκτήσουν ένα καινούργιο ακίνητο και σε άλλους να λάβουν ένα σημαντικό κληροδότημα. Πολλοί από σας επίσης θα λάβετε ένα σημαντικό οικονομικό βοήθημα από τον σύντροφό σας, από επιστροφή φόρου ή και από ένα τυχερό παιγνίδι. Τέλος, όσοι Ζυγοί σκέφτεστε να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, τώρα είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, το τρίγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας με τον Ήλιο στις 29/4 πρόκειται να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα. Τώρα έχεις την δυνατότητα να αποκαταστήσεις όποιο πρόβλημα υπάρχει στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να βάλεις νέες, σταθερές βάσεις στη σχέση σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, πρόκειται να κάνεις μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα σε συνδέουν πολλά κοινά ενώ θα αναπτύξεις και μια ιδιαίτερη επικοινωνία. Τέλος, η όψη αυτή ευνοεί και την επαγγελματική σου ζωή, καθώς ο Ήλιος εξουσιάζει τον τομέα της καριέρας σου και θα σου φέρει την αναγνώριση που σου αξίζει. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις έναν συνεταιρισμό αυτό το διάστημα, μην διστάσεις να το κάνεις.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στις 29/4 πρόκειται να φέρει νέα πνοή στα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σου. Οι προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο διάστημα, αρχίζουν πια να αποδίδουν και τώρα μπορείς να εδραιώσεις ό,τι με τόσο κόπο αγωνίστηκες να κατακτήσεις. Οι περασμένες σου εμπειρίες αλλά και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή τοποθέτηση των εσόδων σου, ώστε να μην βρεθείς στο μέλλον σε δύσκολη θέση. Ο Ήλιος ευνοεί και την υγεία σου και αυτό το διάστημα θα νιώθεις μεγαλύτερη ευεξία, γεγονός που μπορεί να σε ωθήσει να ασχοληθείς με κάποιο σπορ ή να ξεκινήσεις από τώρα τα καλοκαιρινά σου μπάνια που θα σε αναζωογονήσουν.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορεί η παραμονή του Πλούτωνα στο ζώδιό σου να σου έχει δημιουργήσει πολλές ταλαιπωρίες, όμως στις 29/4 το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σε αποζημιώσει για όλα. Τώρα μπορείς επιτέλους, να αρχίσεις να επενδύεις στο μέλλον σου με σιγουριά και να κερδίζεις όλο και περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι τα τυχερά παιγνίδια δεν σε προσελκύουν, ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις την τύχη σου παίζοντας έστω και ένα μικρό ποσό. Στον αισθηματικό τομέα, καθώς η σταθερότητα είναι το μόνο σου ζητούμενο, τώρα μπορείς να την εξασφαλίσεις και ίσως δεν πρέπει να αναβάλλεις άλλο την επισημοποίηση της σχέσης σου και την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Η αναμονή του πρώτου σου απογόνου μπορεί να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου εδώ και αρκετό διάστημα. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 29/4 σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Το γεγονός ότι ο Ήλιος κυβερνάει τον τομέα του γάμου και των σχέσεών σου, σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου ή να λύσεις τις διαφορές σου με έναν συνέταιρό σου. Εύνοια θα υπάρξει και στον τομέα της καριέρας σου, παρόλο που ο Πλούτωνας συνιστά να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου προτού εξασφαλίσεις την επιτυχία τους.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 29/4 σου δίνει την δυνατότητα να θέσεις νέους στόχους τους οποίους θα πραγματοποιήσεις στο άμεσο μέλλον με την βοήθεια και την υποστήριξη των φίλων σου. Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα επηρεάσουν θετικά την επαγγελματική σου πορεία και θα σου δείξουν τρόπους να αποκομίσεις οφέλη μέσα από δραστηριότητες που σε εκφράζουν και σου ταιριάζουν. Η αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευνοείται αυτό το διάστημα, καθώς θα διευκολύνει αρκετά την εργασία σου. Επιπλέον, μέσα από ταξίδια και διασκεδάσεις είναι πιθανό να προκύψει και μια ερωτική γνωριμία.

http://www.myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger