E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα! Άφησε ενέχυρο τη φίλη του σε βενζινάδικο και …έγινε καπνός

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο συμβάν σε βενζινάδικο στη Λάρισα βραδάκι Σαββάτου.

Νεαρό ζευγάρι (φίλων απ” ότι λένε οι πληροφορίες μας) πήγαν σε πρατήριο καυσίμων στην πόλη της Λάρισας γύρω στις 8 μ.μ. με σκοπό να γεμίσουν το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους και να φύγουν για Θεσσαλονίκη.

Όμως όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει ο νεαρός είπε στον υπάλληλο του βενζινάδικου ότι ξέχασε τα χρήματα του και πως θα πήγαινε σπίτι του να τα πάρει για να επιστρέψει να πληρώσει. Μάλιστα για να γίνει πιστευτός είπε ότι θα αφήσει την φίλη του …ενέχυρο στο πρατήριο μέχρι να επιστρέψει. Όπως και έγινε, ή περίπου έγινε έτσι, διότι αφού έβαλε 40 ευρώ βενζίνη πήρε το αμάξι και έφυγε. Όμως δεν έφυγε απλά, έγινε καπνός, …εξαφανίστηκε και δεν γύρισε ποτέ πίσω για να πληρώσει παρατώντας την φίλη του στο βενζινάδικο.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου φυσικά έξαλλος ζητούσε …τα ρέστα από την έκπληκτη φίλη του νεαρού από όλα όσα είχαν συμβεί, αλλά εκείνη δεν είχε ούτε απαντήσεις ούτε και χρήματα φυσικά. Μάλιστα έπαιρνε διαρκώς τηλέφωνο τον φίλο της, μέχρι που εκείνος απάντησε σε κάποια στιγμή και της είπε ότι ήδη είχε φύγει για Θεσσαλονίκη και πως καλά θα έκανε να έφευγε και αυτή.

Έλα όμως που ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που ήθελε φυσικά τα χρήματά του δεν την άφηνε να φύγει μέχρι να βρεθεί η λύση. Τελικά είδε και …αποείδε ο άνθρωπος αφού δεν έβλεπε φως στο …τούνελ μετά από δύο ώρες, άφησε τελικά την κοπέλα να φύγει συνειδητοποιώντας ότι τα λεφτά του είχαν κάνει φτερά και δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί τα 40 ευρώ τα οποία ακόμη τα κλαίει…!

Άτιμη κρίση, που κατάντησες τον κόσμο…

www.larisanew.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger