E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πέντε πιο εξωφρενικές ιστορίες διαζυγίων!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016


Αναμφίβολα η διαδικασία ενός διαζυγίου αποτελεί μελανό...
σημείο στη ζωή κάθε ανθρώπου. Αναμνήσεις διαγράφονται, στιγμές σβήνουν και ψυχές ραγίζουν.
Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικές περιπτώσεις που ενδεχομένως το διαζύγιο να ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Δείτε τι εννοούμε.
Νεφρική... ανεπάρκεια
Είναι πρέπον να ζητήσεις από την πρώην σου την επιστροφή δώρου που της έκανες όταν ήσασταν μαζί; Αυτός ο χειρούργος από το Λονγκ Άιλαντ σίγουρα θα απαντούσε «ναι». Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε μεταμόσχευση νεφρού στη σύζυγό του, όταν εκείνοι ήταν παντρεμένοι. Όταν όμως εκείνη ζήτησε διαζύγιο, τον Ιούλιο του 2005, το απαίτησε πίσω!
Διαχωρισμός περιουσίας
Αφού χώρισε την επί 18 χρόνια σύζυγό του, τον Οκτώβριο του 2008, ο Μοέουν Σαρίμ από την Κένυα ζήτησε ακριβώς το 50% της περιουσίας που του αναλογούσε. Για να συλλέξει το μερίδιό του, μάζεψε τα εργαλεία του, τους φίλους και συγγενείς του, και πριόνισαν στη μέση το σπίτι του! Η πρώην σύζυγός του εξακολουθεί να μένει στο δικό της 50%.
Το παιδί της μαμάς
Ένας νεαρός Ιταλός γαμπρός ήταν τόσο απρόθυμος να αφήσει την αγκαλιά της μητέρας του, που την έφερε μαζί του στον μήνα του μέλιτός του, τον περασμένο Ιανουάριο. Η σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο τρεις εβδομάδες αργότερα.
Κωνσταντίνου και Ελένης... with a twist
Το ζευγάρι συμφώνησε σε διαζύγιο το 2007, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει το συζυγικό του διαμέρισμα. Κουρασμένος από τις διαμάχες τους, ο δικαστής της υπόθεσης διέταξε το ζευγάρι να χωρίσει το σπίτι στη μέση, χτίζοντας έναν τοίχο ενδιάμεσα.
Έλλειψη ανδρισμού
Το μέγεθος αποδείχθηκε αντίπαλος του συγκεκριμένου άντρα. Το 2008, η γυναίκα του τον χώρισε, όταν κατά τη διάρκεια του σεξ, το προσθετικό του πέος έσπασε.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger