E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Προβλέψεις Ταρό Φεβρουαρίου για τα 12 ζώδια

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014


Τι προβλέπουν τα Ταρό για τον Φεβρουάριο στα αισθηματικά και τα οικονομικά των ζωδίων;


ΚΡΙΟΣ
Χ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ


Εναρμονιστείτε με τη ροή της ζωής
Γενικά: Αυτό το μήνα οι αλλαγές στη ζωή σας είναι αναπόφευκτες και αν εναρμονιστείτε σε αυτές με σύνεση και τις χειριστείτε σωστά, τα αποτελέσματα τους θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν είστε διατεθειμένοι θα ανεχτείτε στη ζωή σας κάποιον που δεν σας συμπεριφέρεται σωστά, ούτε στιγμή. Οι ελεύθεροι αναζητάτε την περιπέτεια γυρίζοντας από αγκαλιά σε αγκαλιά.
Επαγγελματικά: Οι ικανότητες σας είναι δεδομένες, το πρόβλημα σας όμως είναι η έλλειψη τάξης και οργάνωσης, γι' αυτό προσέξτε να μην καταλήξετε «πολυτεχνίτες και ερημοσπίτες».
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο βάλτε τάξη στα οικονομικά σας γιατί ο καιρός έχει γυρίσματα και τα αλόγιστα έξοδά σας στο τέλος θα σας φέρουν πονοκέφαλο.




ΤΑΥΡΟΣ
ΧΙ ΔΥΝΑΜΗ

Πίστη και αυτοπειθαρχία
Γενικά: Αυτό το μήνα με όπλα σας την πίστη και την αυτοπειθαρχία θα τα βγάλετε πέρα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι ένας καλός οιωνός γιατί δείχνει νίκη έπειτα από αγώνα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα. Μόνο αν τιθασεύσετε τον εγωισμό και το θυμό σας θα περνάτε καλά. Αν είστε μόνοι θα ζήσετε συναρπαστικές καταστάσεις. Χαρείτε το!
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα με την υποστήριξη κατάλληλων ανθρώπων θα μπορέσετε να επιτύχετε αυτό που σας ενδιαφέρει. Η βοήθεια έρχεται σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους.
Οικονομικά: Αυτή την περίοδο δοκιμάστε την τύχη σας στα τυχερά παιχνίδια, προσοχή όμως μην το παρακάνετε.



ΔΙΔΥΜΟΙ
ΧΙΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας!
Γενικά: Αυτό το μήνα έχετε πολλά θέματα να λύσετε και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σας. Για να αλλάξετε τα πράγματα κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω σας.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σας, γι' αυτό οπλιστείτε με κατανόηση και υπομονή. Οι αδέσμευτοι αξιολογήστε τις προσδοκίες σας και δείτε τι θέλετε πραγματικά.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διακατέχεστε από τάσεις φυγής. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι μια πρόκληση για σας με σκοπό να έρθετε αντιμέτωποι με τον εαυτό σας και να δείτε τις πραγματικές σας δυνατότητες.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και μην ανοίγετε νέα μέτωπα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΧΙΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας ξεκαθαρίσματος και ανανέωσης. Μην επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει και δημιουργήστε χώρο για μια καινούργια αρχή.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας για να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε αυτή τη σχέση ή χάνετε τον χρόνο σας. Οι αδέσμευτοι είστε ακόμα επηρεασμένοι από μια ερωτική ιστορία που έχει τελειώσει.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε σε τροχιά αλλαγών. Δείτε τι επιλογές έχετε και σταματήστε να εμπλέκεστε σε αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται καλός προγραμματισμός και ένα βήμα κάθε φορά.



ΛΕΩΝ
ΧΙV ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ξεκάθαροι στόχοι
Γενικά: Αυτό το μήνα για να υπάρξουν ευκαιρίες στη ζωή σας πρέπει να έχετε έναν ξεκάθαρο στόχο και θετική στάση απέναντι στους ανθρώπους και τις καταστάσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε ανάγκη από μια σχέση χαμηλών τόνων, χωρίς εξάρσεις που να κυριαρχεί ελευθερία και εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι αν ονειρεύεστε μια σχέση με ερωτικό πάθος καλά θα κάνετε να την ξεχάσετε.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η λέξη κλειδί για τα όποια προβλήματα είναι η καλή επικοινωνία. Επίσης η μετριοπάθεια και το μέτρο θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα βάλτε προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας και ακολουθήστε το πρόγραμμα σας με σύνεση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
XV ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Μπροστά σε ένα σταυροδρόμι!
Γενικά: Αυτό το μήνα στέκεστε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι ο σωστός δρόμος για σας. Να θυμάστε ότι η παρόρμηση δεν είναι καλός σύμβουλος.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα νοιώσετε δυνατές συγκινήσεις, γαρνιρισμένες με ζήλια, κτητικότητα και ψέματα. Οι αδέσμευτοι γνωρίζετε τη δύναμη της γοητείας σας και τη χρησιμοποιείτε αδιακρίτως, αδιαφορώντας αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο ή δεσμευμένο.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα η δίψα σας για την απόκτηση χρημάτων και μια θέση εξουσίας σας οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές και δημιουργούν ένα κλίμα έντασης.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα παλιές αμαρτίες έρχονται στην επιφάνεια και αναζητούν άμεσες λύσεις.



ΖΥΓΟΣ
ΠΥΡΓΟΣ XVI

Ο θεός γελάει όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια
Γενικά: Αυτό το μήνα απρόσμενα γεγονότα θα αλλάξουν το ρυθμό της καθημερινότητα σας. Οπλιστείτε με υπομονή και αφήστε πίσω σας ξεπερασμένες ιδέες και πεποιθήσεις.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είναι καιρός να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να επανεξετάσετε τις ανάγκες σας. Πράγματα που έχουν συσσωρευτεί καιρό είναι έτοιμα να εκραγούν. Οι αδέσμευτοι είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και να πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα είστε μονίμως ανικανοποίητοι και δημιουργείτε ένα κλίμα έντασης. Παρ' όλες τις δυσκολίες όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην προκαλείτε το πεπρωμένο σας μεταθέτοντας διαρκώς τις υποχρεώσεις σας. Τίποτε δεν θα λυθεί μαγικά.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
XVII ΑΣΤΕΡΙ

Προσωπικές επιλογές!
Γενικά: Αυτό το μήνα τινάξτε από πάνω σας τη σκόνη του παρελθόντος και γίνετε πάλι παιδιά. Η ζωή σας κλείνει το μάτι και σας υπόσχεται ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι είστε πολύ ευαίσθητοι και αν κάτι σας πληγώσει τότε γίνεστε ψυχροί και χάνεστε στα σκοτάδια. Οι αδέσμευτοι είστε αποφασισμένοι να γυρίσετε σελίδα αλλά προβληματίζεστε σε ποιον θα χαρίσετε την καρδιά και το κορμί σας.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα επιτέλους βλέπετε φως στην άκρη του τούνελ. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και όχι τους άλλους.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα, μια ανέλπιστη βοήθεια σας ανακουφίζει προσωρινά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
XVIII ΣΕΛΗΝΗ

Παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία
Γενικά: Αυτός είναι ένας μήνας παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας. Προσέξτε τα λόγια και τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το καταλάβετε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι νοιώθετε μπερδεμένοι και βασανίζεστε από φόβους. Ένα ταξίδι θα σας χαλαρώσει. Οι αδέσμευτοι αν δεν ελευθερωθείτε από το παρελθόν δεν θα μπορέσετε να αφεθείτε σε έναν καινούργιο έρωτα.
Επαγγελματικά: Το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σας οργιάζει. Αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο μην δίνετε αφορμές για κουτσομπολιά και μην εμπιστεύεστε κανένα.
Οικονομικά: Η αστάθεια που επικρατεί στον οικονομικό τομέα σας εμποδίζει να κάνετε μελλοντικά σχέδια.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΧΙΧ ΗΛΙΟΣ

Σχεδιασμός και αφιέρωση στο στόχο
Γενικά: Αυτό το μήνα με σωστό σχεδιασμό και αφιέρωση στο στόχο σας, τα σχέδιά σας θα πάρουν σάρκα και οστά. Η ανταμοιβή σας περιμένει στο τέλος του δρόμου.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ξεχωρίζετε όπου κι αν βρεθείτε με το χιούμορ και το θετικό τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα διανύετε μια περίοδο προόδου και ανάπτυξης. Μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα χάρη στη συνετή διαχείριση σας παίρνετε μια ανάσα ανακούφισης.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΧΧ ΚΡΙΣΗ

Δείτε το μερίδιο της ευθύνης σας
Γενικά: Αυτό το μήνα κάνετε τον απολογισμό σας και συνειδητοποιήστε ότι έχετε και εσείς μερίδιο για ό, τι συμβαίνει στη ζωή σας. Αποδεχτείτε τα λάθη σας και διορθώσετε ό, τι μπορείτε.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι ακούστε με προσοχή τα παράπονα του συντρόφου σας και μοιραστείτε και τη δική σας αλήθεια. Όσοι είστε μόνοι σταματήστε να αναμασάτε άλλο το παρελθόν, ανανεωθείτε και προχωρήστε παρακάτω.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό τομέα έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, αλλά μόλις το ξεπεράσετε θα συμβούν σημαντικές αλλαγές.
Οικονομικά: Στον οικονομικό τομέα μην αφήνετε εκκρεμότητες γιατί σύντομα θα τις βρείτε μπροστά σας.



ΙΧΘΥΕΣ
ΧΧΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η επιθυμία για επιτυχία που δεν στηρίζεται στην προσπάθεια είναι ανώφελη
Γενικά: Αυτό το μήνα θα θερίσετε ό, τι έχετε σπείρει. Οι θετικές σκέψεις και η ακεραιότητά σας θα σας ανοίξουν καινούργιους δρόμους. Συνεχίστε την προσπάθεια.
Αισθηματικά: Οι δεσμευμένοι έχετε μάθει από τα λάθη σας και μοιράζεστε ηρεμία και σταθερότητα με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία από την οποία θα προκύψει και οικονομικά όφελος.
Επαγγελματικά: Συμφέρουσες συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα θα σας αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνωριμία θα ανοίξουν νέες προοπτικές.
Οικονομικά: Μια προσωρινή ανάσα ανακούφισης θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία το μέλλον.

 Νία Θεοφανίδου

Πηγή: http://www.astrology.gr/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger