E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα «ατυχήματα» των celebrities

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014


Με το φακό να τις ακολουθεί σε κάθε τους βήμα, θα έπρεπε να έχουν δείξει μεγαλύτερη προσοχή.

Οι celebrities που ακολουθούν όχι μόνο υπέπεσαν σε στυλιστικά σφάλματα, αλλά οι επιλογές που έκαναν προκάλεσαν ή τις έφεραν σε απόσταση αναπνοής από το «ατύχημα»…


1. Courtney Stodden: Η αγαπητή Courtney είναι ένα νέο κορίτσι που δεν έχει κλείσει τα 20 (δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, κι εμείς το ίδιο). Μόλις πήρε διαζύγιο από τον 51 ετών σύζυγό της και βγήκε να πιει ένα ποτάκι στο L.A. Μαζί της βγήκαν και οι «μπροστινοί αερόσακοι» και άντε τώρα βγάλε εσύ άκρη από όλο αυτό το μεγάλο μπέρδεμα.


2. Eva Longoria: Άστο Eva μου, μην το κουράζεις. Ωραίο το φόρεμα που φόρεσες στο πάρτι για τις Χρυσές Σφαίρες. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο όμως για τα εσώρουχά σου, γιατί δεν τα βλέπουμε. Αντιθέτως, όλος ο κόσμος είδε αυτά που δεν έπρεπε.


3. Iggy Azalea: Η Iggy είναι τραγουδίστρια από την Αυστραλία και καλή μάλιστα, έχει προταθεί αρκετές φορές ως υποψήφια σε διάφορες κατηγορίες. Εδώ την βλέπουμε να ποζάρει ηδυπαθώς: λάγνο βλέμμα, μισόκλειστα χείλη κι αναρωτιόμαστε αν φυσήξει λίγο αεράκι τι καταστροφή μπορεί να ακολουθήσει…


4. Kim Kardasian 1: Ήταν έγκυος. Φόρεσε δερμάτινα, τακούνια, στενά, φουλ μακιγιάζ, είναι ιδρωμένη, το μαλλί είναι ένα χάος και ξαφνικά να και ο κορσές. Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο μυστικό του Χόλιγουντ. Τώρα κι εσείς ξέρετε. Τον φοράνε όλες.


5. Kim Kardasian 2: Και μετά το φιάσκο του κορσέ είπε να δείξει το ωραίο σώμα της σε κατάσταση φουλ εγκυμοσύνης φορώντας το συγκεκριμένο διάφανο με ένα thong. Να υποθέσουμε ότι τώρα που γέννησε θα κυκλοφορεί γυμνή 167 μέρες το χρόνο με τέτοια αυτοπεποίθηση.


6. Lindsay Lohan: Κάτι πέφτει κορίτσι και το βλέπει όλη η υφήλιος…


7. Mariah Carey: Η Mariah έχει μείνει ακόμη στο «All I want for Christmas is you» και όσα χρόνια και να περάσουν δεν μεγαλώνει, είναι μπεμπέκα. Εδώ την βλέπουμε σε φάση «Δεν σηκώνω άλλο το χεράκι γιατί θα προκληθεί χαμός και πανικός».


8. Miley Cyrus: Με τόσα άλλα που έχεις εσύ στο κεφάλι σου, σιγά μη σε νοιάζει αν θα σε τραβήξει ο φωτογράφος σε άλλη μια αμήχανη στιγμή.


9. Sarah Harding: Ω Sarah, είσαι πολύ ωραίο κορίτσι αλλά πίστεψέ μας, είναι η μοναδική φωτογραφία στον κόσμο που δεν κοιτάμε αυτά τα υπέροχα δίμετρα πόδια.


10. Vanessa Hudgens: Ωραίο φόρεμα,ωραίο μακιγιάζ, τέλειο σινιόν, όλα ωραία και καλά. Αυτό το σουτιέν που πετάγεται σαν κοκοράκι από αυτό το αριστούργημα, πριν φύγεις από το σπίτι δεν το είδες;

Συμπέρασμα: Τo Χόλιγουντ με τα εσώρουχα μάλλον έχει την χειρότερη σχέση που υπάρχει…

(Πηγή φωτογραφιών: hollywoodlife.com)

Περισσότερα θέματα για τη μόδα και τη γυναίκα μπορείτε να διαβάσετε στο margaretcruzemark.blogspot.gr

- See more at: http://arouraios.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger