E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014



Πολλές είναι οι προβλέψεις αλλά τα προγνωστικά στοιχεία, που θέλουν καλοκαιρία ως τα μέσα περίπου του μήνα στην Ελλάδα, αλλά δείχνουν και βαρυχειμωνιά με αλλεπάλληλες καταβάσεις ψύχους και χιονιού στην χώρα μας, στο δεύτερο μισό του μήνα και κυρίως προς τα τέλη του.

Πρόκειται για προβλέψεις που έχουν αναφέρει σε δελτία καιρού του εξωτερικού και ξένοι μετεωρολόγοι, ότι δηλαδή ο χειμώνας στην Ευρώπη θα ξυπνήσει στα τέλη του Ιανουαρίου, με κρύο και πολλά χιόνια. Στην καρδιά του χειμώνα, η Ευρώπη έχει δει πολύ λίγες χιονοπτώσεις και είχε πολύ λίγο κρύο και γενικότερα αρνητικές θερμοκρασίες. Αντίθετα ο Καναδάς και οι Η.Π.Α, είχαν ως και τώρα ασυνήθιστες χειμερινές καιρικές συνθήκες με ψύχος και αρκετά χιόνια. 

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με προβλέψεις, θα αντιστραφεί στα τέλη Ιανουαρίου και ο καιρός θα αλλάξει άρδην σε όλη την Ευρώπη και την Ρωσία, με ψύχος και χιόνια. Μένει να δούμε αν θα επηρεαστεί κυρίως η κεντρική Ευρώπη ή ακόμα και η χώρα μας, η οποία για άλλη μία χρονιά δέχεται ως τώρα πολύ λίγο κρύο και λίγα χιόνια. Πάντως έχουμε ακόμα 2 ολόκληρους μήνες μπροστά μας, για να δούμε αν ο χειμώνας φhttp://greek-weather.org/








Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger