E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ η Νανά Καραγιάννη: "Με εγκατέλειψαν αγαπημένοι μου άνθρωποι λόγω της ΑΝΟΡΕΞΙΑΣ"! Αποφασισμένη να νικήσει το θηρίο η Νανά και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!!!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014



Η νευρική ανορεξία μπήκε σαν τυφώνας στη ζωή της και δεν άφησε τίποτα όρθιο. «Τα κατέστρεψε όλα, δηλαδή ό,τι μπόρεσε να σαρώσει το έκανε» δηλώνει. Η ασθένεια αυτή όχι μόνο μετέτρεψε την κοπέλα που τόσο λάτρεψε ο τηλεοπτικός φακός στη σκιά του εαυτού της, αλλά λίγο έλλειψε να στοιχίσει τη ζωή της.
Αυτό που την πλήγωσε βαθιά είναι ότι λόγω αυτού του προβλήματος έχασε αγαπημένους της ανθρώπους και έμεινε μόνη. «Και οι πιο δεμένες σχέσεις θα κλονιστούν, είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις όλα αυτά και να τα περνάει μαζί σου ένας άνθρωπος. Πώς να το διαχειριστεί;», εξομολογείται.

Σήμερα κάνοντας την αυτοκριτική της, αυτό για το οποίο μετανιώνει είναι ότι δεν αντιμετώπισε όσο γενναία έπρεπε όλη αυτή την κατάσταση και εθελοτυφλούσε. «Έπρεπε να είχα μείνει πιο "πιστή" στα ξεκινήματα που είχα κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά. Πλέον έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει και πάλι τον χαμένο της εαυτό, σκορπίζοντας χαμόγελα στους δικούς της ανθρώπους. Η εμφάνισή της έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο, αφού έχει βάλει κάποια κιλά και το πρόσωπό της έχει αρχίσει να «γεμίζει». Είναι έτοιμη να νικήσει το θηρίο της νευρικής ανορεξίας και θα τα καταφέρει.
Πηγή: Περιοδικό YES!


 ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΙ


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger