E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιταλία: Όργια και πάρτι με ιερόδουλες στο αμερικανικό προξενείο της Νάπολης

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014


Σε ερωτική... φωλιά φαίνεται πως είχε μετατρέψει το αμερικανικό προξενείο της Νάπολης ο μέχρι πρότινος πρόξενος των ΗΠΑ Ντόναλντ Μουρ.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες μιας Ιταλίδας πρώην υπαλλήλου του αμερικανικού προξενείου, σύμφωνα με την οποία ο Μουρ «είχε μετατρέψει την διπλωματική υπηρεσία σε... γκαρσονιέρα».

Η πρώην υπάλληλος, η Κέρι Χόγουορντ, δήλωσε ότι ο Μουρ είχε αποκαλύψει σε πολλές γυναίκες τον μυστικό κωδικό εισόδου στο προξενείο, όπου τις συναντούσε κατά την διάρκεια της νύχτας, διότι ήταν της άποψης ότι «οι γυναίκες είναι σαν τις καραμέλες, πρέπει να τις ξετυλίγει κανείς και στη συνέχεια να τις πετάει».

«Ο Μουρ φέρεται να συναναστρεφόταν ιερόδουλες και άλλες γυναίκες, να κατέθεσε αναληθή και υπερβολικά δικαιολογητικά εξόδων και να πρόσφερε χαλασμένο κρέας σε γεύμα που παρέθεσε σε Βρετανό συνάδελφό του», γράφει η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

Η Χόγουορντ διεκδικεί από το αμερικανικό δημόσιο 300.000 δολάρια για ηθική βλάβη, καθώς, όπως ισχυρίζεται δέχθηκε πιέσεις από τον διπλωμάτη για να μην αποκαλύψει τις πράξεις του.

http://www.protothema.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger