E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ - ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΝΙΑ !!

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013


Δείτε παρακάτω την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα από την Πέμπτη 5/12 ως και την Κυριακή 8/12. Έντονο κρύο χωρίς χιόνια όμως, αναμένεται ιδιαίτερα στην βόρεια Ελλάδα το Σαββατοκύριακο. Να γνωρίζετε ότι η πρόγνωση αυτή μπορεί να ανανεωθεί αρκετές φορές.

ΠΕΜΠΤΗ 5/12/2013
Καλός ο καιρός την Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα. Λίγες νεφώσεις θα είναι πιο αυξημένες στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -2-11, στην κεντρική Ελλάδα από 2-13, στην δυτική Ελλάδα από 10-14, στην ανατολική Ελλάδα από 9-13 και στην νότια Ελλάδα από 10-15.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/12/2013
Ήλιος και αραιές νεφώσεις θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για την Παρασκευή στην χώρα μας. Λίγο πιο αυξημένες νεφώσεις προβλέπονται για την δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -2-11, στην κεντρική Ελλάδα από 2-14, στην δυτική Ελλάδα από 12-15, στην ανατολική Ελλάδα από 10-13 και στην νότια Ελλάδα από 12-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12/2013 
Ηλιοφάνεια και κατά διαστήματα αραιές νεφώσεις, προβλέπονται για το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα. Πιο αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στην βόρεια, ανατολική και νότια Ελλάδα, ενώ λίγες τοπικές βροχές ίσως σημειωθούν στο ανατολικό, νοτιοανατολικό Αιγαίο και πιθανότατα στην Κρήτη και τις Κυκλάδες.

Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί : στην βόρεια Ελλάδα από -4-7, στην κεντρική Ελλάδα από 2-11, στην δυτική Ελλάδα από 13-16, στην ανατολική Ελλάδα από 11-12 και στην νότια Ελλάδα από 13-16.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 6-7 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από δυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/12/2013 
Με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις θα κυλίσει ο καιρός και την Κυριακή σε όλη την Ελλάδα.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση σε όλη την Ελλάδα, θα κυμαίνεται : στην βόρεια Ελλάδα από -5-7, στην κεντρική Ελλάδα από -1-10, στην δυτική Ελλάδα από 9-12, στην ανατολική Ελλάδα από 5-10 και στην νότια Ελλάδα από 10-12.

Οι άνεμοι θα πνέουν : στην βόρεια Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ, στην κεντρική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-6 μποφόρ, στην δυτική Ελλάδα από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, στην ανατολική Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5-7 μποφόρ και στην νότια Ελλάδα από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.

http://greek-weather.org/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger