E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Kendall Jenner: Γιατί η Kim Kardashian πρέπει να φοβάται τη μικρή της αδελφή;

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian είναι διάσημα! Aπό τη μαμά- manager- παρουσιάστρια- επιχειρηματία Kris Jenner μέχρι κάθε μία τις κόρες της Kourtney, Kim και Khloe Kardashian, Kendall και Kylie Jenner. Βεβαίως, πρώτη και καλύτερη σε δημοφιλία είναι η Kim Kardashian, η οποία μάλιστα έγινε πρόσφατα μανούλα (και ακόμα ετοιμάζει το μεγάλο της comeback!)

Από τα μέλη της οικογένειας, όμως, που έγινε διάσημη από το reality show, Keeping Up with the Kardashians, άλλο ένα μέλος φαίνεται να «παίρνει κεφάλι» σε δημοφιλία. Και αυτή δεν είναι άλλη από τη 17χρονη Kendall Jenner, τη μικρότερη και ετεροθαλή αδελφή της Kim. Για την ακρίβεια, η Kendall είναι η 4η στη σειρά κόρη της οικογένειας (ακολουθεί η μικρότερη Kylie) και διαθέτει μάλλον όσο μπόι δεν έχουν όλες μαζί οι υπόλοιπες αδελφές. Είναι σχεδόν 1,80, αδύνατη, με καλοσχηματισμένο σώμα (εντελώς διαφορετικό από τις χαρακτηριστικές καμπύλες των άλλων Kardashian), και φυσικά ενδιαφέρεται να κυνηγήσει καριέρα μοντέλου, κάτι το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει. Μάλιστα, πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή της ότι σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την τηλεόραση και το περίφημο reality για να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

Η Kendall, λοιπόν, γίνεται πάντα θέμα στα περιοδικά, ιδίως όταν φοράει το μπικίνι της, ενώ ακουλουθώντας τη συνήθεια της μεγάλης της αδελφής, Kim, συχνά ποστάρει η ίδια φωτογραφίες της στα social media.

Αν, λοιπόν, κάποιον έχει να «φοβάται» η Kim αυτή μάλλον είναι η πανέμορφη Kendall!

Ας την δούμε με τα μπικίνι της…


















http://joytv.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger