E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια το "λουκέτο" του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή - Λίγες ώρες μετά τραγούδησε ο Κιάμος - ΦΩΤΟ και VIDEO

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013


- Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος στη Χαλκιδική λειτούργησε χθες κανονικά παρά το 48ωρο "σφράγισμά" του από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή
- Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κοπεί καμία απόδειξη
- Αυτόφωρο για τον ''υπεύθυνο'' του καταστήματος αλλά το πάρτι συνεχίστηκε
- Λίγες ώρες μετά το λουκέτο, ο υπεύθυνος κρατήσεων του κέντρου διαλαλούσε πως το κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και έγινε
- Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος 

Το ξημέρωμα του Σαββάτου βρήκε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης να έχει καταφέρει μια σημαντική νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. 
Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής όπου τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος και βεβαίωσε πλήθος παραβάσεων. 

Εφαρμόζοντας το άρθρο 13 του Ν. 2523/97 το ΣΔΟΕ σφράγισε το κατάστημα για 48 ώρες. Η "νίκη" του ΣΔΟΕ διαφημίστηκε μέσω σχετικής ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Σώματος. 

Ωστόσο η απόφαση αγνοήθηκε επιδεικτικά και το κέντρο λειτούργησε κανονικά.


Το ξημέρωμα της Κυριακής ωστόσο βρήκε το νυχτερινό κέντρο... ξεσφράγιστο. Το κράτος δεν κατάφερε να επιβληθεί στον επιχειρηματία. Το 48ωρο σφράγισμα έμεινε στα χαρτιά και οι πρώτοι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άρχισαν να κάθονται στα τραπέζια του χθες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. 

Ο υπεύθυνος κρατήσεων είχε εξάλλου προαναγγείλει από χθες μιλώντας στο thestival ότι το κατάστημα θα λειτουργήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, oι αστυνομικές αρχές της περιοχής συνέλαβαν τον υπεύθυνο του καταστήματος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μαγαζί, όμως, λειτούργησε κανονικά.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας η διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger