E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΝΙΚΟΣ ΑΛΑΓΙΑΣ Μίλησε για πρώτη φορά για τη γυναίκα της ζωής του

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Αλάγιας μετά τον ερχομό της κόρης του.
Ο παρουσιαστής σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αγγελούδι του που εδώ και 4 μήνες του έχει αλλάξει τη ζωή και το χαρακτήρισε "κόρη των ματιών του".
"Η κόρη μου είναι όπως λέμε, η "κόρη των ματιών σου!". Τελεία και παύλα!", δήλωσε στο περιοδικό "Glow" για το μωρό που απέκτησε στις 29 Νοεμβρίου με την σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου.
Αναφερόμενος στη συντροφικότητα είπε: "Με τα χρόνια έρχεται η συντροφικότητα, η συνειδητοποίηση της ανάγκης. Με τα χρόνια μοιράζεσαι. Θέλει τον χρόνο του, βέβαια, δεν είσαι πάντα έτοιμος γι’ αυτό, ειδικά οι άντρες".
Τέλος δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για το κεφάλαιο τηλεόραση. "Η τηλεόραση είναι μια παρεξήγηση. Χάρη στην τηλεόραση, όμως, ζω. Αυτό το κουτάκι σε φέρνει στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως του Πλάτωνα η σκιά στο σπήλαιο, κι εμείς σκιές είμαστε στην τηλεόραση. Αυτό είναι το deal: σου δίνει, της δίνεις και στο τέλος θα στα πάρει πίσω και θα τα δώσει σε άλλους.
Τη σέβομαι γιατί μου πρόσφερε. Αλλά δε θα έχεις ποτέ το πάνω χέρι, πάντα αυτή θα το έχει. Δεν νομίζω ότι θα μείνει κάτι από τη δουλειά μου σε 10 χρόνια. Όλοι είναι περαστικοί και πρώτος εγώ".

http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger