E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013




Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 3/12 στο ζώδιο του ανοιχτόκαρδου Τοξότη στην 11η μοίρα του ζωδίου και ώρα 2.23 μετά τα μεσάνυχτα.

Βασικός πρωταγωνιστής αυτής της Νέας Σελήνης ο Ουρανός, σε αρμονική όψη και σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της, στον Ζυγό.
Αξιοσημείωτη η αρμονική όψη Ερμή – Άρη, αλλά και η αντίθεση Αφροδίτης – Δία, που υπόσχονται δραστικές πρωτοβουλίες και τάση για διασκέδαση, ξενοιασιά, μοιρασιά και υλικό και συναισθηματικό ξόδεμα, από το όποιο απόθεμα του καθενός, ως το τέλος του μήνα.
Πρόκειται για μια πολύ θετική Νέα Σελήνη, με αναπάντεχες εξελίξεις, πρωτοβουλίες, πολλά απρόοπτα και αιφνιδιασμούς, μια Νέα Σελήνη που προτρέπει να ταξιδέψουμε το νου μακριά, να ξεφύγουμε από τον μικρόκοσμό μας, βλέποντας τη ζωή με πιο ευρύ πνεύμα.
Τα νέα ξεκινήματα έχουν την ευλογία μιας ανατρεπτικής χροιάς και μιας αλλαγής, που σκοπό έχει να μας τονώσει, βγάζοντάς μας από τη μονοτονία και τη μιζέρια.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να βγείτε από τους ρυθμούς του ρελαντί και να πατήσετε γερά το γκάζι. Η διαδρομή απλώνεται μπροστά σας τόσο προκλητική, που οι δισταγμοί εξαφανίζονται. Ξεχάστε ότι σας πάει πίσω, αφήστε το φρένο για τους άτολμους και κάντε τη ζωή σας μια πηγή νέων γνώσεων και εμπειριών. Σχεδιάστε ένα ταξίδι που θα σας φέρει σε επαφή με το πνεύμα, αρχίστε ένα νέο κύκλο σπουδών πάνω σε οτιδήποτε μπορεί να σας ενδιαφέρει και απομακρυνθείτε από όσους και όσα προσπαθούν να σας κρατήσουν ανασφαλείς και απορημένους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα υπαρξιακά ερωτήματα του στυλ «ποιος αλήθεια είμαι εγώ και που πάω» σας πάνε σίγουρα κάπου, όταν διερωτάστε με πραγματική εσωτερική φλόγα. Αυτή η Νέα Σελήνη σας πυρακτώνει και σας προτρέπει να αντικρίσετε κατάματα κάποιες αλήθειες αποδεχόμενοι όλα τα μελανά σημεία σας.Τολμήστε να διεισδύσετε στα άδυτα των σχέσεων, των σκέψεων και των επιθυμιών σας και προπάντων απαλλαχτείτε από μυστικά και ψέματα, που σας κρατούν καθηλωμένους σε μια πλασματική πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συντροφικές και φιλικές σας σχέσεις σας απασχολούν πολύ κάτω από τις επιρροές αυτής της Νέας Σελήνης, με σκοπό να αναζητάτε να αναδείξετε όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα σας απογειώσουν. Η στασιμότητα σας ενοχλεί, επιδιώκοντας κάτι συναρπαστικό, που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά ακόμα και στις συνεργασίες σας. Νιώθετε πως η επαφή σας με αγαπημένα σας πρόσωπα θα πρέπει να είναι ο πιλότος που πιλοτάρει το αεροπλάνο των επαφών σας και όχι αυτός που το καθοδηγεί στο διάδρομο προσγείωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη ανακινεί σαφώς τις εργασιακές σας προθέσεις και σας προσανατολίζει προς μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση, είτε έχετε δουλειά, είτε όχι. Αναζητήστε ένα αντικείμενο που σας εκφράζει πραγματικά και ψάξτε εκείνο που κάνει την καμπάνα της ψυχής σας να χτυπάει χαρμόσυνα και όχι πένθιμα. Μην συμβιβάζεστε άλλο με τη ρουτίνα μιας καθημερινότητας που σας σέρνει αντί να σας κάνει να χοροπηδάτε από ευχαρίστηση. Αποτινάξτε τον ζυγό των σκέψεων ασφαλείας και δοκιμάστε να βγείτε προς τα έξω αποφασιστικά και άφοβα.

ΛΕΩΝ

Υπερεκτιμάτε τους εαυτούς σας γεμάτοι ενθουσιασμό και τόλμη. Διεκδικείτε ένα θρόνο στον έρωτα και μια περίοπτη θέση στη δημιουργία. Επιδιώξτε έντονες στιγμές, διασκεδάσεις και ενασχολήσεις με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. Θα νιώσετε πολύ όμορφα αν ξεκινήσετε οτιδήποτε που θα σας κάνει να νιώσετε ερωτεύσιμοι, δημιουργικοί και πρωτότυποι. Φλερτάρετε αν είστε μόνοι, ζήστε έντονα αν είστε δεσμευμένοι, βγείτε από το σπίτι και συγκεντρώστε τα βλέμματα πάνω σας με κάθε τρόπο. Αυτό έχετε ανάγκη, όσο ματαιόδοξο και αν ακούγεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δραστηριότητά σας γύρω από οτιδήποτε αφορά το σπίτι και την οικογένεια θα είναι έντονη σε αυτή τη Νέα Σελήνη, που σας ξεσηκώνει για να διευθετήσετε πολλές εκκρεμότητες. Μια αλλαγή στο χώρο που ζείτε θα σας κάνει να αισθανθείτε αισιόδοξα, ενώ διευκρινίσεις σε κάποια θέματα που ως τώρα κρατιόντουσαν επιμελώς σιωπηλά, μοιάζουν αναπόφευκτες. Μην φοβηθείτε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές και να δηλώσετε τις προθέσεις σας, ακόμα και αν η διαφωνία προκαλέσει ρήξη. Κάτι θα χάσετε, κάτι θα κερδίσετε, αλλά ο απολογισμός θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Αρπάξτε την ευκαιρία να εκφραστείτε, επικοινωνώντας θαυμάσια τις απόψεις και τις ιδέες σας. Βγάλτε το παιδί από μέσα σας που μεγάλωσε πρόωρα και αφήστε τους άλλους άφωνους με την ωριμότητα και την επαναστατική σας διάθεση. Μοιράζετε προκηρύξεις που πείθουν χωρίς κόπο, έχοντας τον τρόπο να μεταδώσετε στα οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα τις ανατρεπτικές σας επιθυμίες. Σας ενδιαφέρει πολύ να βρείτε ανταπόκριση και συμμάχους στα σχέδιά σας, όπως και το να λάβετε επιβράβευση. Δεν αντέχετε άλλο τη συγκάλυψη όσων σας κρατούν δέσμιους μιας πεζής αποδοχής, που σας φοβίζει με ένα αβέβαιο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια κίνηση ματ στα οικονομικά σας είναι η προτροπή αυτής της Νέας Σελήνης, η οποία σας απλώνει τη σκακιέρα μπροστά σας. Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, ρισκάροντας και ακροβατώντας σε τεντωμένο σχοινί. Στο χέρι σας είναι να αποδείξετε πόσο καλοί ακροβάτες είστε και να δοκιμάσετε το θάρρος σας. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε οικονομικό δίλλημα ή είστε στριμωγμένοι, θα πρέπει να το ξεπεράσετε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις, ώστε κανείς να μην καταλάβει τα κόλπα σας. Ψάξτε για καινοτομίες και όχι για μέσες οδούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο σε αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στην οποία αποφασίζετε να ξεθεμελιώσετε κάθε τι σαθρό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δεν είστε διατεθειμένοι πλέον να κάνετε υπομονή, ενώ η καρτερικότητα είναι μια λέξη που σας προκαλεί ναυτία. Οι προσωπικές σας ανάγκες μπαίνουν πάνω από όλα και όλους και είστε έτοιμοι να περιπλανηθείτε σε μέρη και συναισθήματα, που δεν έχουν την ένδειξη «προσδεθείτε». Είστε δημιουργικοί, ανεξάρτητοι, ερωτικοί και πάνω από όλα ασυμβίβαστοι. Πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρέφετε όλη σας την ενέργεια εσωτερικά, ενώ οι εξωτερικές πολύβουες δραστηριότητες, δεν έχουν να σας πουν τίποτα. Οραματίζεστε το μέλλον και το σχεδιάζετε με πυξίδα τις μέχρι τώρα εμπειρίες σας. Η ψυχολογία σας είναι απαραίτητο να είναι καλή και απαλλαγμένη από ενοχές και τύψεις, καθώς καμία κρίση πανικού δεν θα επιτρέψετε να σας απομακρύνει από τον σκοπό σας. Αποφασίζετε να κρατήσετε μυστικά και να δράσετε κρυφά, προκειμένου να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Μόνο η περίσκεψη κάθεται απέναντί σας, σε ένα αποφασιστικό συμβούλιο με τον εαυτό σας, που σκοπό έχει να φωτίσει τελικά τα σκοτεινά κομμάτια της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε επαναστατικοί και ασυγκράτητοι με χορηγό τον πλανήτη σας Ουρανό να σας προωθεί και να στηρίζει κάθε σας ενέργεια, σε μια Νέα Σελήνη που σας ωθεί στα άκρα. Η κοινωνική σας ζωή μοιάζει με πυροτέχνημα, ενώ η ενεργή συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες αποτελεί το νόημα της ζωής σας. Σκοπός σας είναι να εκφράσετε και να περάσετε τις απόψεις σας, που καταλήγουν σε έναν και μοναδικό στόχο. Να γίνετε ένας άλλος Ιζνογκούντ που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και τα καταφέρνει αξιοθαύμαστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμάζεστε για μεγάλα άλματα εκτός νερού, ειδικά ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή.
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μη βγείτε έξω από τα νερά σας και αρχίσετε να σπαρταράτε αβοήθητοι. Αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει ώθηση, όρεξη, αισιοδοξία, δύναμη, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα ανοίγματά σας. Όσο περισσότερο διεκδικείτε τόσο περισσότερο εκτίθεστε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας περισσότερο από την μεταβλητή σας διάθεση, που άλλοτε σας οδηγεί στα ουράνια και άλλοτε στις μπουρμπουλήθρες της απραξίας. Χρειάζεστε ένα ισχυρό κίνητρο και εκεί θα πρέπει να προσανατολιστείτε.



Πηγή: http://www.astrology.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger