E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/12

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013



Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


Η αγάπη δεν ξέρει από αξιοπρέπεια. Η αγάπη είναι μεγαλειώδης και τολμηρή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μία αναστάτωση που υπάρχει αυτή την στιγμή και ένας ξεσηκωμός στην ζωή σας θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε έντονα και δυναμικά. Βέβαια μπορεί να προστατεύσετε τα δικαιώματά σας με ένα διπλωματικό τρόπο για να μην έχετε πολλά προβλήματα.
Έρωτας: Έχετε μια εσωτερική ένταση η οποία θα σας κάνει να προχωρήσετε πολύ δυναμικά μπροστά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε ότι θα κάνετε πολλές κινήσεις ώστε να λύσετε κάποιες διαφορές που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες που μόνο αν τις διαχειριστείτε με ισορροπία δεν θα διαλύσετε κάποιες άλλες συνεργασίες οι οποίες είναι καλές.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική ανανέωση θα σας δώσει μεγάλη ανακούφιση και θα δείτε τα πράγματα από μια μοντέρνα σκοπιά η οποία θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο νεανικοί σε οτιδήποτε κάνετε.
Έρωτας: Υπάρχει μια κρυφή σκέψη για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και σας καίει πάρα πολύ αλλά επειδή μπορεί να ντρέπεστε πιθανόν να μην το δείξετε. Η σχέση με έναν Κριό ή Τοξότη ίσως σας βγάλει έξω από τον εαυτό σας και να σας πιέσει να κάνετε κάτι το πολύ δυναμικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δράσετε πολύ δυναμικά παρόλο που δεν θέλετε να φανείτε. Οι ισορροπίες πάντως είναι ένα βασικό θέμα που θα πρέπει οπωσδήποτε να το τηρήσετε δεόντως για να μπορέσετε να έχετε τις σωστές συνεργασίες.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχει ένα νέο στοιχείο στην ζωή σας το οποίο θα σας φέρει κάτι το καινούργιο και πιθανόν να σας δώσει την ελευθερία που θέλετε.
Έρωτας: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας δώσει την σπίθα που έχετε ανάγκη κι ίσως αυτό να σας αναζωογονήσει. Ακόμα και σε σχέση να είστε, θα θέλετε να ανανεώσετε την επαφή με το πρόσωπο που θα είστε μαζί.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη διάθεση να αναβαθμίσετε την εργασιακή σας κατάσταση η οποία δείχνει ότι θα αλλάξει και θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια επιθετικότητα από την πλευρά σας και μερικοί θέλετε να τα χαλάσετε όλα προκειμένου να πείτε την δική σας γνώμη. Πιθανόν να νιώσετε ανασφάλεια από κάποιες ισορροπίες που χαλάνε.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη ένταση και πιθανόν να θέλετε από ψήλου πήδημα να τα χαλάσετε ή να κάνετε σκηνές και να ταράξετε κάποιες εύθραυστες ισορροπίες. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να προσέξετε αν σχετίζεται με Κριό, άλλο Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια ένταση την οποία για να την καταλαγιάσετε θα χρειαστεί να μην χαλάσετε όλες τις ισορροπίες οι οποίες μερικές φορές είναι πολύ λεπτές και κυρίως με συνεργάτες.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε μεγάλη άνεση στο να διαπραγματεύεστε πολύ εύκολα οτιδήποτε σας κάνει καλό και σας βγάζει μπροστά. Οι πρωτοβουλίες είναι πάντα καλοδεχούμενες και στις προσωπικές σας επαφές.
Έρωτας: Μια ξαφνική ανατροπή σε θέμα της προσωπική σας σχέσης θα σας δώσει μεγάλη δύναμη γιατί θα δείτε ότι αξίζετε πολύ παραπάνω από αυτό που νομίζατε. Η σχέση με έναν Κριό είναι πολύ ζεστή και σίγουρα θα σας δώσει πολύ αγάπη και φροντίδα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αποκτάτε μια ξαφνική πρόσβαση και πιθανόν να μην είναι εύκολο να την διαχειριστείτε επειδή θα πρέπει να αναπτύξετε μεγαλύτερες πρωτοβουλίες και δυναμικότητα. Πάντως μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Μια ξαφνική είδηση μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε πολλά από τα σταθερά δεδομένα σας. Η προσωπική σας ζωή αλλάζει και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δείτε ότι γίνονται πολλά και γρήγορα ξεκαθαρίσματα.
Έρωτας: Έχετε μια μεγάλη εσωτερική ένταση και μερικοί από εσάς πιθανόν να βγάλετε κάποια ερωτικά απωθημένα τα οποία μπορεί να έχουν προκληθεί και από έναν Κριό. Επίσης όσοι έχετε επαφή με έναν Αιγόκερω θα πρέπει να πείτε αλήθειες μεταξύ σας για να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ξαφνική προοπτική η οποία ίσως να σας φοβίζει αλλά τελικά θα δείτε ότι αν το τολμήσετε θα έχετε πολύ καλύτερες προοπτικές οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και κυρίως θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή είδηση η οποία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την επαφή με ένα πρόσωπο συγγενικό σας. Ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει να πάρετε γνώση.
Έρωτας: Έχετε μια μεγάλη και ξαφνική ερωτική εύνοια γιατί θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη του προσώπου που σας ενδιαφέρει η οποία θα σας βοηθήσει να σταθείτε καλύτερα μέσα στην σχέση. Η νέα γνωριμία με έναν Κριό θα σας παρακινήσει να είστε πιο τολμηροί και εκδηλωτικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια προοπτική στον ορίζοντα η οποία σας δείχνει πως θα πρέπει να διαχειριστείτε κάποιες καινούργιες καταστάσεις και πως τελικά θα κερδίσετε χρήματα από αυτό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες ξαφνικές ανατροπές από τις οποίες τελικά εσείς μπορεί και να ωφεληθείτε γιατί θα μάθετε την αλήθεια και ίσως αυτό να σας χρησιμεύσει σε οτιδήποτε κάνετε και κυρίως αν είναι πολύ καινούργιο.
Έρωτας: Αναστατώνεστε γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια μυστικά τα οποία ίσως να μην σας συμφέρουν και να φοβάστε ότι θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Η προσωπική σας πάντως γνώμη μετράει και είναι πολύ καθοριστική στην σχέση σας με έναν Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να κερδίσετε κάποια χρήματα ίσως κάνετε κάποιες υπερβολές οι οποίες θα σας οδηγήσουν σε συμφωνίες που μπορεί να είναι έξω από τα μέτρα σας αλλά καλό είναι να τολμάτε.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε σε μια πολύ καλή φάση γιατί ότι κινείται δυναμικά γύρω σας είναι αυτό που σας αρέσει και πηγαίνει στον χαρακτήρα σας. Επειδή μερικές φορές κουράζεστε με το να γίνονται τα πράγματα αργά ίσως βρεθείτε σε μια κατάσταση που θα πρέπει να λειτουργήσετε πολύ γρήγορα και δυναμικά.
Έρωτας: Αναλαμβάνετε προσωπική ευθύνη γιατί νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε ευκολότερα από άλλες φορές. Πιθανόν η εξομολόγησή σας ίσως να μην είναι φραστική αλλά να δείξετε τα αισθήματά σας για ένα πρόσωπο τόσο έντονα που δεν θα μπορέσει να σας αρνηθεί. Ο Ταύρος, Ζυγός και Υδροχόος θα είναι τα άτομα που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει κάτι που θα σας βγει σαν ξαφνικό έσοδο και πιθανόν να αναγνωριστούν από εκεί οι σωστές κινήσεις που έχετε κάνει εδώ και ημέρες. Θα ολοκληρωθεί το πάζλ σε οτιδήποτε έχετε επενδύσει κι αν είναι πρωτοποριακό, θα είναι πιο εύκολο να έχει αποτέλεσμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Λαμβάνετε κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες είναι δύσκολο να τις εκφράσετε γιατί πιστεύετε ότι θα πρέπει να σπάσετε τα αυγά και μερικές φορές φοβάστε αλλά τελικά θα το κάνετε γιατί είναι αναγκαίο.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να μην κοιτάξετε καθόλου πίσω το παρελθόν σας που πιθανόν να σας πονάει. Και μέσα σε σχέση να είστε αναγκάζεστε να πιέσετε τα συναισθήματα για να βγει ένα αποτέλεσμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να σταθείτε και να είστε σωστοί και τυπικοί πιθανόν να βιώσετε μια απώλεια η οποία θα έρθει με έναν ξαφνικό τρόπο. Επίσης μέσα από μια συνεργασία αναγκαστικά να στραφείτε σε άλλο διέξοδο.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Έχετε μεγάλη διορατικότητα η οποία θα σας βγει από εκεί που δεν το περιμένατε και ίσως να σας δημιουργήσει μια έντονη τάση για αλλαγές. Το δυναμικό του χαρακτήρα σας θα βγει τώρα και θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες.
Έρωτας: Εκδηλώνεστε τόσο έντονα που σίγουρα θα τρομάξετε το άτομο που είστε μαζί γιατί δεν το έχετε συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκμυστηρεύσεις και συμπεριφορές. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε ένα ξαφνικό έρωτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να οδηγήσετε τα ηνία μιας υπόθεσης. Είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε αν έχετε ελεύθερη δουλειά. Θα υπάρχει έντονη διάθεση για να δείξετε τι σημαίνει να αναλαμβάνει κάποιος ρίσκα.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είστε αρκετά δραστηριοποιημένοι αλλά δεν το δείχνετε προς τους έξω. Απλά νιώθετε ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι χωρίς να το μάθουν οι υπόλοιποι.
Έρωτας: Η προσωπική σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην είναι στον κοντινό σας κύκλο σας δημιουργεί ένταση και πάθος αλλά επειδή φοβόσαστε τις αντιδράσεις και κυρίως του Ζυγού που σας ενδιαφέρει πηγαίνετε πολύ σιγά και μεθοδικά. Καλύτερα πάντως είναι να πείτε οτιδήποτε θέλετε να μοιραστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε μια κίνηση για να εξασφαλίσετε τα νώτα σας αλλά χρειάζεται να μάθετε να εμπιστεύεστε και να λέτε τα πράγματα με το όνομά τους. Είναι σημαντικό να είστε αυθεντικοί γιατί έτσι θα κερδίσετε τον σεβασμό.



Πηγή: http://www.astrology.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger