E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παραίτηση βόμβα στο Mega! Σε οικονομικό αδιέξοδο το κανάλι;;

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013


Σε διοικητική δίνη εισέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες το Mega καθώς φαίνεται ότι οι πιέσεις των βασικών μετόχων για νέο πακέτο απολύσεων και περικοπών βρήκαν τη σθεναρή αντίσταση του…

Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ηλία Τσίγκα ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίγκας έκρουσε πρόσφατα για μια ακόμα φορά τον κώδωνα του κινδύνου στους βασικούς μετόχους της Τηλέτυπος σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Και αυτό διότι παρά την τελευταία κεφαλαιακή ενίσχυση και την αναχρηματοδότηση των δανείων η εταιρία συνεχίζει να γράφει ζημίες και στις αρχές του επόμενου έτους θα χρειαστεί πρόσθετα κεφάλαια. Στο αίτημα για νέα αύξηση κεφαλαίου η απάντηση των βασικών μετόχων φέρεται να ήταν αρνητική.

Ταυτόχρονα ζήτησαν να γίνουν και νέες απολύσεις στις οποίες δεν συμφώνησε ο κ. Τσίγκας εκτιμώντας ότι το πρόβλημα δεν θα λυθεί και ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί φαύλος κύκλος υποβάθμισης προγράμματος με επακόλουθο τη μείωση των εσόδων. Στο τραπέζι έπεσε και το σενάριο για δραστικές μειώσεις μισθών των υψηλόμισθων στελεχών του καναλιού οι οποίες όμως δεν επαρκούν για να κλείσουν το χρηματοδοτικό κενό.

http://www.trelokouneli.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger