E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Σάντος δακρυσμένος μίλησε Eλληνικά και μας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ! - "Είναι νίκη του...

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013


Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο κοντρολάραμε το ματς και το είχαμε φέρει στα μέτρα μας...

Στο δεύτερο αρχίσαμε με τις ίδιες διαθέσεις, να διαχειριστούμε το 1-0. Η Ρουμανία τα έδωσε όλα. Σε μία φάση χωρίς συνεννόηση δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ. Ηταν λογικό το παιχνίδι να αποκτήσει πολύπλοκες διαστάσεις για μας.

Αντιδράσαμε καλά πάντως γιατί είχαμε πολύ πάθος και καθαρό μυαλό χωρίς να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Δικαιωνόμαστε για την προσπάθεια από το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια βέβαια ότι η Ρουμανία δεν μας απείλησε με καθαρές ευκαιρίες.

Είχαμε αναλύσει πολύ καλά τον αντίπαλο και τα ευάλωτα σημεία του. Και την Κυριακή κάναμε κλειστή προπόνηση για να δοκιμάσουμε κινήσεις στην πλάτη της άμυνας. Σήμερα ξέραμε ότι η Ρουμανία θα ανέβαινε ψηλά και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε. Δούλεψε αυτό.

Ολα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Σε 26 επίσημα παιχνίδια έχουμε χάσει μόνο τρεις φορές. Αλλη μία ήττα σε φιλικό. Δεχόμαστε πολύ δύσκολα γκολ και γι' αυτό είχαμε αυτοπεποίθηση για την πρόκριση.

Το παιχνίδι για τη Ρουμανία ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχε καιρό να προκριθεί σε Μουντιάλ. Ισως να μπορέσει να προκριθεί στο επόμενο Euro. Για την κλήρωση; Τώρα που προκριθήκαμε ας έρθει όποιος να 'ναι.

Στο τέλος μίλησε και στα Ελληνικά! "H η πρόκριση ανήκει στον Eλληνικό λαό. Συγχατητήρια στους παίκτες μου γι' αυτά τα δύο παιχνίδια που ήταν φανταστικά. Πάμε...Brazil!".
- See more at: http://www.gkourou.com


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger