E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013


Τι λένε τα Άστρα για τα 

ερωτικά των ζωδίων από 18/11 έως και 22/11;
ΚΡΙΟΣ
Και ενώ οι πλανήτες έχουν πάρει την πορεία τους εσείς δυσκολεύεστε να παραμείνετε σταθεροί γιατί όλο και κάτι σας ξεσηκώνει και σας κάνει είτε να θυμώνετε, είτε να αλλάζετε τον τρόπο της έκφρασής σας. Από τις 22.11 και μετά θα αλλάξουν τουλάχιστον εξωτερικά τα πράγματα και εσείς θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί, αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Σα να πέρασε ένα κακό σύννεφο και τώρα όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας να είναι πολύ πιο εύκολα να τα διαχειριστείτε, γιατί θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Όχι ότι δεν είσαστε και πριν αλλά τώρα θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε τις ανάγκες και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Στη φάση αυτή μπορεί να ξαναγίνει καλύτερη η σχέση μ' έναν Ζυγό και να αναπτερωθεί περισσότερο η επαφή με Τοξότη ή Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ
Περνάει σιγά-σιγά η απόλυτη κυριαρχία που μπορεί να έχει ένα άλλο άτομο στη ζωή σας και εσείς να είστε δεσμευμένοι και να μην μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Η δυνατότητα μιας νέας σχέσης κυρίως για τα άτομα που είστε ελεύθερα δεν θα είναι πιο εύκολη αλλά θα είναι πιο ξεκούραστη. Γιατί οι συνθήκες θα είναι περισσότερο αισιόδοξες και ίσως να γνωριστείτε κατά την νυκτερινή σας έξοδο ή από παρέες που έχουν πολλά νέα και καινούργια άτομα. Η γνώση που θα αναζητήσετε είναι πολύ ιδιαίτερη και ίσως να βοηθήσει να καταλάβετε κάποια σκοτεινά σημεία του εαυτού σας. Σε όλο αυτό μπορεί να συνδράμει ένας Τοξότης που μερικές φορές φοβόσαστε να πλησιάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίζει μια γλυκιά ομηρία για σας, περισσότερο ηθελημένη. Και ό λόγος είναι ότι θα νιώθετε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο εξαρτημένοι από το σύντροφο ή η τρέχουσα κατάσταση θα επιβάλει να είστε πιο κοντά του οπότε αναγκαστικά θα δώσετε την ενέργειά σας προς τα εκεί. Κυρίως, αν το πρόσωπο είναι Τοξότης, θα σας ανοίξει πολλές νέες πόρτες μέσα από γνώση ή από την περιπέτεια της ζωής. Όμως η αγωνία σας για έναν Αιγόκερω που δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από την επιρροή του θα σας δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις που αναγκαστικά θα σας ωριμάσουν – είτε μέσα από την ιδέα της οικογένειας που αναγκαστικά έχει υποχρεώσεις, είτε μέσα από προσγείωση στην πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες από την πλευρά του είναι έντονες οπότε εσείς τελικά θα αποφασίσετε σε σχέση με τα συναισθήματά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα βαθιά συναισθήματα δίνουν την θέση τους σε μια πιο light κατάσταση που χρειάζεται όμως να κατανοήσετε σε βάθος την αξία της. Δηλαδή, αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Τοξότης, και εσείς, αντί να καταλάβετε την φιλοσοφία της ζωής που έχει, τον κρίνετε επιπόλαια, γιατί νιώθετε πίεση από την πλευρά του, τότε θα κάνετε λάθος. Θα πρέπει είτε να αναθεωρήσετε είτε, αν σας τραβάει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε, να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Αρκετοί από εσάς προετοιμάζεστε για γάμο ή συμβίωση και νιώθετε μέσα σας ότι είναι αναγκαίο να είστε συντροφικοί, παρόλο που έχετε αμφιβολίες αν έχετε διαλέξει σωστά ή όχι. Η περιπέτεια της ζωής δεν σταματάει ποτέ. Δεν χρειάζεται να φοβάστε, γιατί μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό, που είναι ένας Αιγόκερως.

ΛΕΩΝ
Η μεγάλη πίεση υποχωρεί και την θέση της παίρνει η χαρά, η αισιοδοξία και η ανοικτή σκέψη. Εδώ που τα λέμε έχετε ανάγκη και για λίγη ελευθερία, γιατί αρκετά είχατε καταπιεστεί αλλά και καταπιέσει αντίστοιχα. Η ζωή σας έχει μια μοναδικότητα και θα πρέπει να την εκτιμήσετε σε μεγάλο βαθμό. Το ότι δυσκολεύεστε να κάνετε κάτι ,μερικές φορές πολύ βαθύ και ουσιαστικό, οφείλεται στην ασυνείδητη σκέψη ότι ο Βασιλιάς τελικά ζει μόνος του και στην ουσία δεν θέλει βοηθούς για να επιβιώσει. Στη σκέψη αυτή, που επικρατεί υποσυνείδητα, εσείς μπορεί και να είστε μέσα στην σχέση αλλά να επιζητάτε την μοναχικότητα. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, βάζετε όρια σε όλα: στον τρόπο που θα σας μιλήσει ο άλλος ή στον τρόπο που θα σας συμπεριφερθεί. Οπότε, τις πιο πολλές φορές δεν είστε ευχαριστημένοι. Ευτυχώς όμως μπαίνει μια περίοδος που τουλάχιστον επιφανειακά θα σας βοηθήσει. Η σχέση με Ιχθύ θα πάει πολύ καλύτερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η εποχή που θα κάνετε και λίγες τρέλες. Τέρμα η αυτοσυγκράτηση. Θα λειτουργήσει το επαναστατικό κομμάτι που ήδη σας έχει επηρεάσει και θα κάνετε ότι σας κατέβει. Μπορεί να συγκρουστείτε με τη βασική αρχή που μιλάει για λογική, μεθοδολογία και οργάνωση και να το ρίξετε έξω. Αν δεν κάνετε υπερβολές και δεν περάσετε στο άλλο άκρο, ίσως να πετύχετε κάποια πολύ καλά πράγματα. Γιατί θα εκτιμηθείτε πολύ διαφορετικά από το σύντροφό σας. Κυρίως αν είστε μαζί με έναν Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα καλυτέρευσει η μεταξύ σας επαφή. Το πιο σημαντικό είναι να είστε και κάπως αισιόδοξοι για να κερδίζετε τη ζωή με το σπαθί σας. Επειδή σίγουρα θα είστε πολύ σεξουαλικοί και με έντονη δράση, προσέξτε μήπως το παρακάνετε.


ΖΥΓΟΣΈχετε εντοπίσει κάποιες ανασφάλειες σας και μερικοί, παρόλο που έχετε ανάγκη από ένα πρόσωπο, το έχετε ρίξει στη σκληρή δουλειά για να ξεπεράσετε όλα σας τα θέματα. Βέβαια, ο Καρκίνος συνεχίζει να παίζει στη ζωή σας και να σας ταλαιπωρεί με τις ζήλειες του. Δεν λέει να κατανοήσει ότι εσείς είστε άτομα επικοινωνιακά και όταν πάει να σας ελέγξει δεν το αντέχετε. Παρόλο που έχετε δέσιμο μαζί του μερικές φορές σας οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Μερικοί από εσάς θα υποστείτε μια έντονη πίεση από έναν Αιγόκερω ο οποίος μπορεί να μην είναι το πρόσωπο που σας εκφράζει, αλλά εκπληρώνει όλα τα κοινωνικά και οικογενειακά κενά. Μπορεί λοιπόν, το γύρω περιβάλλον σας να συμφωνεί με αυτή την επιλογή και να παραβλέπει τα συναισθήματα σας. Ίσως αυτό θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τελειώνει η κυριαρχία του ζωδίου σας και μαζί με αυτό και η μεγάλη πίεση για να είστε ακριβώς ο εαυτός σας. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε κάνει ένα βήμα ώστε να είστε αγαπημένοι με τον εαυτό σας και μετά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θα αλλάξετε και θα φερθείτε πιο ελεύθερα και αισιόδοξα, προσπαθώντας όμως να αποφύγετε και την πίεση του Κρόνου που, θέλετε δε θέλετε, πέρα από την προσωπικότητά σας σε κάποιο τομέα σας έχει πιέσει πάρα πολύ. Πιθανόν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να έχετε συνειδητοποιήσει κάτι ακόμα παραπάνω, προς τα πού δηλαδή θέλετε να πάτε και τι να επιλέξετε. Μη φοβηθείτε. Εκφραστείτε ελεύθερα και κυρίως με έναν Δίδυμο που είναι με κάποιο τρόπο κοντά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Είχατε απομονωθεί ένα διάστημα, περνώντας πολύ καιρό με τον εαυτό σας, αναπολώντας και τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές. Η μεγάλη σας γνώση βοηθάει στο να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις. Βέβαια η πολιορκία της υπηρεσίας και της οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα υπάρχει και είναι μάλιστα για την ψυχοσύνθεσή σας το πιο βαρύ που πρέπει να κάνετε. Για αυτό ο Παρθένος μπορεί ξαφνικά να σας δημιουργήσει μια νέα κατάσταση, στην οποία εσείς θα μπείτε μέσα, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Επειδή είστε ιδιαίτερα άτομα και δεν σας αρέσει εύκολα κάποιος να σας σκλαβώνει πιθανόν να κλωτσήσετε, αν προσπαθήσει να σας αλλάξει τα δεδομένα. Η σχέση με Ταύρο υπάρχει σε μυστικό επίπεδο και ίσως εκ των συνθηκών να μην είναι καθόλου εύκολο να ανθίσει και να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε περάσει από πολλά μονοπάτια. Κυρίως το βλέπετε και μόνοι σας ότι εξελίσσεστε και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Η ιδιαιτερότητά σας είναι κάτι που σας βοηθάει αυτό το διάστημα, που σημαίνει δεν παραμένετε πλέον στο ίδιο σημείο όπως παλιά. Κάποιος καινούργιος άνεμος έχει φυσήξει μέσα στην καρδιά σας ο οποίος μπορεί να φαίνεται και ανατρεπτικός, αλλά τουλάχιστον σας δίνει μια διέξοδο. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο πολύ καθοριστικό για σας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει πολύ καιρό στο ζώδιο σας και θα σας δείξει κάτι το ξεχωριστό για σας, αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω σας. Το πρώτο πάντως που θα μάθετε είναι να αγαπάτε δημιουργικά τον εαυτό σας και να πάψετε να τον βασανίζετε, γιατί υπάρχει περίπτωση να χάνετε πολύτιμο χρόνο από την ζωή και τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε μέχρι τώρα πολιορκημένοι από ένα Σκορπιό. Θα κρατήσει ακόμα λίγο η εξουσία του και μετά θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να ορίσετε τα πράγματα. Που σημαίνει ότι μετά από λίγες ημέρες θα είστε πιο χαλαροί και ελεύθεροι να ξεχωρίσετε το σωστό από το ψέμα. Επίσης θα αναλάβετε να ανακαλύψετε την αλήθεια αλλά μέσα από μια ελευθερία κινήσεων. Ο Καρκίνος που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά και από εκεί να σας πολιορκεί με τον τρόπο του, ίσως σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιληφθείτε και τις δικές του τις ανάγκες. Η δυνατότητα γνωριμίας με έναν Παρθένο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από χώρο που ούτε καν το περιμένατε. Εσείς απλώς μην είστε αρνητικοί και απορριπτικοί με την πρώτη. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να ζορίζεστε για λίγο ακόμα και μετά να αλλάξουν τα πράγματα. Οπότε υπομονή.



ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά έχετε μια καλή πορεία όλο αυτό το διάστημα. Δεν σας πήγαν και άσχημα τα πράγματα εκτός αν έχετε κάποιες ακραίες καταστάσεις ή παίζουν άλλοι παράγοντες. Αλλά και πάλι, αν είστε προετοιμασμένοι να αφουγκραστείτε τα μηνύματα, όλο και μια πόρτα εξόδου από τη δυσκολία υπάρχει. Η στενή πολιορκία ενός ατόμου που μπορεί να είναι Παρθένος ίσως σας έχει κουράσει. Γιατί καλοί, καλοί, αλλά μερικές φορές αγανακτείτε. Μην πέσετε πάντως από την ψευδαίσθηση του ανταγωνισμού, γιατί θα σχηματίσετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι αδικείστε και ίσως γίνουν και λάθη. Η συντροφικότητα μπορεί να είναι αναγκαία αυτό το διάστημα στη ζωή σας για να πάρετε και ένα μάθημα. Ο Ζυγός αναζητάει από εσάς την επικοινωνία και εσείς ίσως να δυσκολεύεστε να του την δώσετε. Από την άλλη, μια σοβαρή γνωριμία με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι καλή για να προχωρήσετε μπροστά.astrology.gr


 Τσεκουρατοι | Tsekouratoi



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger