E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Δηλητηρίαζε το παιδί της και το έδειχνε στο διαδίκτυο!

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013


Την ποινή της περιμένει πλέον να ακούσει από το δικαστήριο η 22χρονη «μητέρα» από την Αυστραλία που επί ένα περίπου χρόνο δηλητηρίαζε την τετράχρονη κόρη της, χορηγώντας της φάρμακα χημειοθεραπείας που προμηθευόταν παράνομα μέσω διαδικτύου. 

Η γυναίκα που ομολόγησε χθες την ενοχή της σε δικαστήριο του Brisbane, για λόγους οι οποίοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν διαπιστωθεί, από τον προηγούμενο χρόνο είχε ξεκινήσει να δίνει τα συγκεκριμένα εξαιρετικής τοξικότητας σκευάσματα στην απολύτως υγιή κόρη της, προκαλώντας της βλάβες που είναι αδύνατον να περιγραφούν, πολλές εκ των οποίων θα την ακολουθούν και στην υπόλοιπή της ζωή.


Η πράξη της αυτή όμως δεν έγινε για να μείνει κρυφή. Η ίδια δεν παρέλειπε να δημοσιοποιεί την κατάσταση της κόρης της μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μέσω βίντεο τα οποία αναρτούσε στο Youtube, όπου περιέγραφε την σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε η κόρη της, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τις φρικτές σωματικές παρενέργειες στο σώμα της μικρής κόρης της, αποδίδοντάς τες ωστόσο στην «σπάνια ασθένεια».

Η τεράστια όμως δημοσιοποίηση που έλαβε η «ιατρική περίπτωση» της μικρής, άρχισε να κινεί το ενδιαφέρον του ιατρικού κόσμου, καθώς διαβάζοντας τα συμπτώματα όπως η ίδια η 22χρονη περιέγραφε, έδειχναν ότι στην όλη υπόθεση κάποια πράγματα έδειχναν εξαιρετικά ύποπτα.


Αυτό ήταν αρκετό ώστε να κινηθούν και οι Αρχές και να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της αποτρόπαιας πράξης, και στη σύλληψη της γυναίκας τον περασμένο Απρίλιο.

Η κατάσταση του μικρού παιδιού κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή καθώς η χρόνια χορήγηση των συγκεκριμένων φαρμάκων επέφερε βλάβες σε όλα της τα ζωτικά όργανα. Οι γιατροί εκτιμούν πως η υγεία της σε κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί, χωρίς ωστόσο να δείχνουν την ίδια αισιοδοξία για το κατά πόσον η μικρή θα μπορεί να έχει μια απολύτως υγιή ζωή στο απώτερο μέλλον.


Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Αυστραλίας, η μέγιστη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για το συγκεκριμένο κακούργημα είναι τα 14 έτη, κάτι το οποίο και αναμένεται από την κοινωνία της χώρας που έχει μείνει έκπληκτη από το πρωτοφανές έγκλημα.

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

http://www.zougla.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger